check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Scribus - Gratis Indesign alternativ

DKK 0
Perfekt til dig som der gerne vil lave PDF filer til print, trykopgaver eller måske foldere?
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Scribus, et sidelayout designprogram som du kender det fra Adobe Indesign. Dog er Scribus gratis og virker på Linux, Windows og Mac.


Scribus tilbyder en brugervenlig grænseflade og understøtter professionelle publiceringsfunktioner, såsom CMYK-farver, spotfarver, ICC-farvestyring og alsidig PDF-oprettelse. Scribus har mange uventede berøringer, såsom kraftfulde vektortegningsværktøjer, samt understøtter det et stort antal filtyper via import / eksportfiltre, emulering af farveblindhed eller gengivelse af markup-sprog som LaTeX eller Lilypond inde i Scribus. Scribus-filformatet er XML-baseret og åbent.


Med Scribus, kan du lave flotte PDF filer til dit studie, lave invitationer som kan printes eller sendes videre til tryk. Du kan også lave større produktioner som et online magasin, foldere og meget mere.


Det skal siges at det naturligvis ikke er så godt som de betalte, men hvis behovet ikke er så stort, så det et rigtig godt starter program. Føler du dig allerede lidt rustet og vil du gerne et super godt alternativ til Adobe Indesign, så anbefaler vi at du læser mere om vores Affinity Publisher her.


Herunder kan du se mere omkring Scribus:


Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]