Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Software til dit kontor

Om du skal bruge software til hjemmekontoret eller studiet, så det i denne kategori at vi har samlet alle de relevante software produkter til dit behov.

I denne kategori finder du Microsoft software som bl.a. officepakkerne Microsoft 365 Personal og Family hvis du f.eks. ønsker at dække flere enheder i husstanden og styresystemet Microsoft Windows 10, samt udvalgte PDF programmer. I kategorien er der fokus er på tekstbehandling, regneark, præsentationer, økonomi, e-mail klienter, administration og diverse andre arbejdsrelaterede opgaver.

 

Hos e-Gear.dk anbefaler vi følgende løsninger

 
Resultat
  1. Kom godt i gang med redigering, oprettelse og håndtering af PDF-filer med Adobe Acrobat Standard (OEM). Det betyder at produktet IKKE er et abonnement.
    √ På lager
    1.799 DKK Inkl Moms

    Abonnementsperiode : Livstid

    Antal : 1 enhed

Vi kender alle Windows og har du en PC så har du sikkert allerede det installeret. Windows er Microsofts operativsystem og blev etableret i 80'erne.

Hos e-Gear.dk har vi altid den seneste udgave af Windows i shoppen. Windows 10 er Microsofts seneste styrersystem, og har integreret den klassiske og den nye brugergrænseflade, hvilket har fået stor ros fra brugerne i hele verden. Skal du bruge Windows til din computer, så kan du handle det direkte på e-Gear.dk, vi tilbyder det både som digital download som bliver sendt direkte til din e-mail eller en "Fysisk" udgave hvor vi sender en installationsfil på f.eks. usb til din adresse.

Microsoft Office

er forsat det mest solgte kontorprogram på markedet til produktion af dokumenter, regneark, præsentationer og mere - man kan enten vælge de mere traditionelle udgave som Microsoft Office Home and Student eller Home og Business 2019 eller dem som vi kører med på e-Gear.dk som hedder Microsoft Office 365 som er deres abonnementsbaserede løsninger og dem som har taget over til både private og erhverv. Udgaven Personal er ofte til hjemmekontoret hvor du ønsker at have op til 5 installationer, hvor at Family også kan bruges privat, men oftest købes af små og mellemstore virksomheder da den dækker helt op til 30 enheder.

Der er dog alternativer på markedet og hos e-Gear.dk søger vi altid efter gode og konkurrence dygtige løsninger som er gode nok. Alternativer er blevet mere og mere interessante og det skyldes ikke mindst priskonkurrencedygtige licensafgifter, og nogle er gratis at bruge. At betale mindre eller intet betyder ikke nødvendigvis, at softwaren er af lavere kvalitet, som open source-samfundet.

Men når man vælger gratis alternativer til Microsoft Office, ser man ofte at der kan problemer med deling af dokumenter mellem forskellige platforme til kontorpakker, hvilket kan være et problem. Derfor vælger de fleste altid Microsoft Office, da de ved at det altid virker som det skal.

Et andet vigtigt kontor software er PDF

Over 80% af alle dokumenter bliver i dag delt som pdf. Det skyldes at der er stor sikkerhed, det er nemt at dele, lave notater og ikke mindst underskrive vigtige dokumenter. Hvis du deler filer med andre, og især hvis du har brug for at holde indholdet sikkert, skal du bruge PDF-software. Hos e-Gear.dk er vi vilde med PDF Software til private og erhverv og derfor tilbyder vi naturligvis store producenter som f.eks. Adobe og deres Adobe Acrobat løsninger samt søger vi altid efter billigere alternativer som f.eks. ABBY og Kofax med flere.

1. PDF-software er universalt format

Når du opretter et dokument i en et tekstbehandler program som f.eks. Word, skal enhver, der ønsker at åbne den fil, have den samme software, som du har gemt det i, og de samme skrifttyper. Hvis de ikke har dette, kan de prøve at konvertere filen, men det skaber ofte problemer i layoutet og formateringen. Men dette kan løses når du vælger at gemme det som PDF, da det ikke har sådanne begrænsninger. Du opretter dokumentet i din PDF-software, og enhver med en PDF-læser er i stand til at åbne, læse og redigerer dit dokument, såfremt du har givet tilladelse til dette.

2. PDF-software tilbyder sikkerhed

PDF-software giver dig også mulighed for at opbygge rettighedsstyring i filen. Du kan vælge at låse en fil og give tilladelse til bestemte personer til at kunne åbne, læse eller redigerer dokumentet. Du har faktisk mulighed for at tilføje bestemte personer til at kunne redigere eller udskrive, mens andre brugere ikke har denne mulighed. Du kan kryptere dokumentets indhold og derved opnå endnu mere sikkerhed omkring dokumentet. Du kan endda tilføje oplysninger, der kan være følsomme og give rettigheder til, hvem der kan underskrive eller ikke kan.

Software til dit kontor finder du hos e-Gear.dk

Hos e-Gear.dk har vi fokus på software til kontoret. Kontor software er afgørende for både private, studerende og virksomheder. Vi bruger det dagligt i forskellige henseende og derfor har vi brug for at det virker som det skal. Derudover er priser afgørende og derfor tilbyder e-Gear.dk et bredt udvalg af Windows, Office programmer og PDF software. Husk har du spørgsmål til produkter eller er du erhvervskunde og skal købe større parti, så du altid velkommen til at kontakte os.