check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal

DKK 439
Office 365 Personal indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook osv. Kan installeres på 5 enheder.
Regular price: 439.0000 DKK In stock! Order now!
439 DKK Inkl Moms

+ Herunder kan vælge hvor længe en periode du ønsker

 

* Påkrævede felter

439 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Med Microsoft Office 365 Personal kan du installere og anvende de populære moduler fra Microsoft Office kontorpakken på din computer via et abonnement som løber i 12 måneder ad gangen. Kan installeres under Windows og Mac.


Microsoft Office 365 Personal indeholder:

Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher (kun til pc)
Microsoft Access (kun til pc)Licensnøglens omfang

Du kan installere Office 365 Personal på 5 computere/enheder. De 5 computere/enheder du installerer på kan være Windows, Mac, Android, iPad og iPhone.


Online lagerplads

Med til Microsoft Office 365 Personal får du 1 TB lagerplads via tjenesten OneDrive. Du kan selv disponere over hvilke filer og data du uploader til din OneDrive konto, der i princippet fungerer som en glimrende backup-funktion. Alt data lagret på din OneDrive konto bliver løbende synkroniseret til de andre enheder som du tilgår kontoen med.


Skype taletid

Hver måned får du med Microsoft Office 365 Personal 60 minutter taletid via Skype. Forbruget dækker opkald til mobiltelefoner i 8 lande/områder og opkald til fastnettelefoner i mere end 60 lande/områder.


Kan jeg installere Office 365 Personal på min Mac?

Programmerne, som er tilgængelige for Mac-brugere, og deres versionsnumre kan være forskellige fra dem, der er tilgængelige for pc-brugere. Hvis du har et aktivt Office 365 Home-, Office 365 Personal- eller Office 365 University-abonnement samt tilgængelige installationer, kan du installere Office med Word-, Excel-, PowerPoint- og Outlook-programmerne på din Mac. OneNote til Mac fås som en separat download fra Mac App Store. Programmerne Publisher og Access er ikke tilgængelige til Mac.


Hvad med Office 365 på andre styresystemer?

Office 365, i både "Home" og "Personal" udgaven, kan installeres på følgende styresystemer og enheder:

Windows-tablet
Windows Phone
iOS
Android

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at det er ikke alle modulerne i Office-pakken som er tilgængelige på disse styresystmer/enheder. Se vores oversigt her som er direkte fra Microsofts egen hjemmeside:

Windows-tablet: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Windows 8 eller nyere er påkrævet. Office Mobile-programmer (Word, Excel, PowerPoint og OneNote) kræver Windows 10.

Windows Phone: Office Mobile-programmer (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail og Outlook-kalender) kræver Windows 10.

iOS: Office til iPad og iPhone (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail og Outlook-kalender) kræver iOS 8.0 eller nyere. Office til iPad Pro kræver iOS 9.0 eller nyere.

Android: Office til Android (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail og Outlook-kalender) kan installeres på tablets og telefoner, der opfylder følgende kriterier: Kører Android KitKat 4.4 eller nyere og har en ARM-baseret processor eller en Intel x86-processor.


Detaljeret beskrivelse

Microsoft Word - I det nye læse/redigere arbejdsområde bevæger teksten sig automatisk og kontinuerligt i spalter for at opnå en lettere læsning på skærmen. Færre menuer betyder mere koncentreret fokus på dit indhold, kun ledsaget af værktøjer, som tilfører værdi til din læsning. Åbn en PDF i Word og foretag redigering af indhold så som afsnit, lister og tabeller, som om du frembragte det i Word - gem indholdet igen direkte i PDF filformatet. Vis din stil og professionalisme med skabeloner, der sparer meget tid. Find skabeloner i mere end 40 kategorier.

Microsoft Excel - I Excel har hvert regneark sit eget vindue, hvilket der gør det lettere at arbejde på to regneark på samme tid – det gør det desuden en del lettere, når du arbejder på to skærme. Du vil finde adskillige nye funktioner vedrørende matematik, formler, trigonometri, statistisk, dato og klokkeslæt, opslag og henvisning, logik og kategorier af tekstfunktion. Den nye ”Anbefalede diagrammer” knap på menuen giver dig mulighed for at vælge ud fra en mangfoldighed af diagrammer, som er de rette for dine data. Beslægtede typer af diagrammer, som punktdiagrammer og boblediagrammer er samlet under én hat.

Microsoft OneNote - Tegn, slet og redigér med en let, glidende bevægelse af din finger, stylus eller mus på enhver berøringsegnet udstyrsenhed, så som en tablet computer eller iPad. Hvis det er nødvendigt for dig at dele dine håndskrevne notater og du er interesseret i læsbarhed, kan OneNote automatisk omdanne din håndskrift til tekst. Det forbedrede ”Send til OneNote” værktøj gør det nemmere end nogensinde at udklippe hvad som helst, du ser på din skærm, f. eks sende en hjemmeside eller et helt dokument til en notebook-sektion, som automatisk bliver gemt og arkiveret, som en del af din notebook. Du kan også oprette eller importere Excel regneark og Visio diagrammer inden for OneNote og redigere deres information på plads i dine noter.

Microsoft PowerPoint - Præsentationsmodulet gør der muligt for dig at se dine notater på din skærm, mens tilhørerne kun ser lysbilledet. I tidligere lanceringer var det vanskeligt at finde ud af, hvem der så hvad på hvilken skærm. Den forbedrede visning løser den forvirring og gør den nemmere at arbejde med. Ikke mere stirren på objekter på dine lysbilleder for at se, om de er arrangeret korrekt. Smart Guides kommer automatisk til syne, når dine objekter, så som billeder, skikkelser m.m., er tæt ved at være præcise og de fortæller dig også, når objekter er afbalancerede. PowerPoint supporter nu flere multimedia formater, så som .mp4 og .mov med H.264 video og Advanced Audio Coding (AAC) lyd og yderligere høj-definitions indhold. PowerPoint indbefatter flere indbyggede codecs, således at du ikke behøver installere dem for at visse filformater skal fungere.

Microsoft Outlook - Modulet People Card samler alle de væsentlige detaljer om en kontakt på ét sted: Telefon, e-mail, adresse, firma, info, opdatering af social medier og endog hvorvidt de er tilgængelige. Fra kalenderen kan du planlægge et møde, sende en øjebliksbesked, eller give de kontakter et opkald, således at det bliver et centralt medie for al kommunikation. Din kalender kan fortælle dig langt mere end blot tidspunktet for din næste aftale. Du kan tilføje din lokale vejrudsigt sideløbende med de aktuelle forhold. Modtag e-mails, aftaler og kontakter fra Outlook.dk og Outlook.com (tidligere Hotmail) - alt sammen bekvemt leveret ind i din Outlook brugerflade.

Windows:
Microsoft Windows 8.1, 10 og 11.

CPU: 1,6 GHz eller hurtigere processor med minimum 2 kerner.
Ram: 2 GB hukommelse til 32-bit og 4 GB hukommelse til 64-bit.
HDD: 4 GB ledig diskplads.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 9.0+ og WDDM 2.0+ for understøttelse af hardwareacceleration.
Skærmopløsning på 1280x768 eller højere.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).

CPU: Intel eller ARM-baseret Apple Silicon-processor.
RAM: 4 GB Hukommelse.
HDD: 10 GB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1280x800 eller højere.


Android:

Telefoner og tablets med Google Android 9 eller nyere med minimum 1 GB hukommelse(RAM).
* Skal have Google Play-app installeret.


iOS:
iPhones eller iPads med Apple iOS 14 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 bruger med 5 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]