check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

SoftMaker Office Standard 2021

SoftMaker Office Standard

Søger du et skarpt men billigere alternativ til Microsoft Office. Så er SoftMaker et godt valg!

Regular price: 699.0000 DKK

Dette er IKKE Microsoft Office, men et billigere alternativ som er fuldt kompatiblet med Microsoft Office filer.


SoftMaker Office Standard 2021 er et kraftig Office-suite
Fungerer på tre operativsystemer: Windows, macOS og Linux.
Dette er et engangskøb. Fremtidige opgraderinger kan købes med rabat.
Licenseret til 5 computere fra samme husstand eller 1 computer i din virksomhed.


Søger du et skarpt men billigere alternativ til Microsoft Office, men forsat ønsker samme layout og muligheder både når det gælder word, excel og powerpoint, så er SoftMaker Office 2021 et rigtig godt valg.


SoftMaker Office 2021 til Windows, Mac og Linux tilbyder et lyshurtigt og brugervenligt alternativ til Microsoft Office. Det bruger Microsoft-formaterne DOCX, XLSX og PPTX som standardfilformater, så du er fri for den irriterende import og eksport. Inkluderer TextMaker 2021, PlanMaker 2021, Præsentationer 2021 og BasicMaker 2021 ( BasicMaker virker dog kun til windows). Inkluderer eksport til Adobe PDF (Portable Document Format) til hurtig og nem online distribution som PDF.


SoftMaker Office 2021 er tilgængelig er lavet som et engangskøb. Dette betyder grundlæggende at du når du har betalt for dit office, så er det dit og kræver ikke løbende betalinger. Det skal dog siges at når der kommer en ny udgave af produktet, så kan man som tidligere kunde opgraderer billigere, for at få den seneste udgave. Men alle løbende opdateringer i den pågældende udgave er inkluderet i prisen.SoftMaker er bestående af tekstbehandler TextMaker 2021, regneark-appen PlanMaker 2021 og præsentationsværktøj Præsentationer 2021, SoftMaker Office 2021 inkluderer alt, hvad du skal bruge for at kunne begå dig med en almindelig kontor software løsning, inklusiv fuld support til Microsoft Office-filformater.


Herunder kan du se en video som går mere i dyben med hvad du køber når du vælger en SoftMaker løsning.Nye skabeloner er tilføjet for at gøre det lettere for både begyndere og eksperter at komme i gang med dokumentoprettelse. Der er også nye DTP-stilfunktioner, der gør det lettere at oprette meget professionelle dokumenter let. Hvis du opretter komplicerede dokumenter, kommer den fornyede Navigator-sidefelt virkelig til sin styrke, hvilket gør det utroligt nemt at hoppe rundt i store dokumenter ved hjælp af miniaturer henvisninger.


Du har blandt andet mulighed for at justere antallet af automatiske sikkerhedskopieringer, der foretages. Desuden inkluderer det muligheden for at oprette PDF-filer, muligheden for at oprette bærbare præsentationer, der kan køres på en computer uden PlanMaker installeret.Det, der især tiltrækker ved SoftMaker Office 2021, er licensen. Et enkelt køb giver dig ret til at installere pakken på op til fem computere over Windows, macOS og Linux, hvilket giver dig stor fleksibilitet til at arbejde med softwaren.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019.
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).


macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra), 10.14 (Mojave), 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).


Linux:
Testet på følgende distributioner: Debian, Ubuntu, Linux Mint, openSUSE, Fedora og Manjaro.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed for virksomheder / 5 enheder for private

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac, Linux

Version: 2021

Producent : SoftMaker

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]