check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Teamviewer - Gratis

DKK 0
TeamViewer er en omfattende, fjernadgangs-, fjernkontrols- og supportløsning, der fungerer på næsten alle skrivebords- og mobile platforme, inklusive Windows, macOS, Android og iOS.
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

TeamViewer giver dig fjernadgang til computere eller mobile enheder, som er placerede overalt i verden, som om du selv var der. Du kan desuden få fjernadgang til servere, kommercielle maskiner og IoT-enheder overalt og til enhver tid gennem vores sikre, globale fjernadgangsnetværk.


Fjernadgang
Få fjernadgang til computere, mobiler og servere – eller arbejd hjemmefra


At arbejde hjemmefra. Væk på forretningsrejse. Med TeamViewer-fjernadgangsværktøjer kan du forblive produktiv, uanset hvor du er. Dine filer og programmer på dit skrivebord er kun et par klik væk. Selv mobile enheder og servere kan du få sikker adgang til – alt sammen uden en VPN.


Det er helt simpelt alt du skal gøre er følgende:

1: Hent og installer TeamViewer på den enhed, som du vil oprette en forbindelse fra, f.eks. et skrivebord eller en mobil enhed.


2: Installer TeamViewer på den målenhed, som du ønsker at få adgang til. Det kan være et andet skrivebord eller mobil enhed, selv et salgsstedssystem, en kiosk eller en IoT-enhed.


3: Angiv din forbindelsespartners ID og kodeord på den udgående enhed, opret forbindelse i realtid og hav kontrol over målenheden, som om du selv var der.


 


Vi gør opmærksom på at hvis det er fra B2B eller B2C, så skal det være en betalt udgave du anvender.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]