check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Magix ACID Music Studio

Magix ACID Music Studio 11

DKK 449
Skab dine helt egen beats - med ACID music studio nemt og hurtigt
Regular price: 449.0000 DKK In stock! Order now!
449 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Er du vild med at lave dine egne beats og vil gerne gøre lidt mere ud af det hele? Så er ACID Music Studio det helt rigtige valg.


Magix tog Sonys ældre system som SoundForge og byggede på samme grundlag ACID Music Studio og gav det hele en kæmpe opdatering. Først og fremmest får du med Magix ACID Music studio en masse værktøjer, du har brug for for at gøre din musik endnu professionel i lyden. Du får flere instrumenter, et hav af effekter, flere 1000 loops og en masse fede features som gør det nemt for dig at klippe, redigere og sammensætte dine lydfiler. Med 64-bit teknologi giver ACID Music studio dig et lydredigeringssoftware i realtime. Det betyder at du kan komponere på farten. ACID Music studio arbejder med en professionel standard DAW.


ACID1


MAGIX fremhæver også den nye MIDI-funktionalitet som blandt andet inkludere MIDI Keyframe Automation, redigering af flere begivenheder samtidig, Track Freeze, Drum og Patch Map Editing. Et hav af note-parametre som kan justeres med traditionel klaverrulle-redigering samt er dertilføjet Drum Grid-tilstand for at gøre din beat-programmering, nemmere og hurtigere.


Derudover kan nævnes 24/192 multitrack lydstøtte, inline editing i en tidslinjen og en automatisering kaldet Keyframe Automation til optagelse af realtidsredigeringer i mixen.


Dertil kommer ACID music studi med en masse nye instrumenter som består af Urban Drums, Concert Grand Piano, Pop Drums, Electric Piano, DN-e1 (virtuel analog synth), VITA 2 og mange flere. Effekter som f.eks. Chorus, Flanger, Limiter, Phaser, Stereo Delay og Vandal guitar amp / effects-emuleringer. og loops som gør det nemt for dig at komme i gang med at udvikle dine beats. ACID-ized loops indeholder tonehøjde, længde og kortvarige data for at lette DAW's workflow. Selve brugerfladen har fået en massiv en ansigtsløftning, og den nye instrumentsuite.

ACID1


Med Magix ACID Music Studio får funktioner som:

Trommemaskine med Akai MPC Sampler.
En Drum Engine så du kan producere fænomenale grooves. Vælg mellem forskellige kits og sounds for at producere beats i forskellige stilarter.

Koncert funktion.
Få den autentiske klag fra et klassisk koncerthus. Magix har samplet et koncertflygel i et internationalt koncerthus.

Pop-trommer
Producer næsten alt fra techno-grooves til en kontrabas i metalstil – med denne funktion.

Electric Piano
Electric Piano egner sig fremragende til smokey jazz-musik, sjælfuld blues eller svingende funk. Effekter som giver din lyd mere autensitet.


VITA 2
En multiinstrumentalist. VITA 2 har et enormt lydbibliotek og simulerer i fremragende kvalitet. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan dine beats bliver.


Rock-trommer
Med Rock Drums får du adgang til alt fra kraftige metaltrommer til live-beats, som du frit kan bruge i dine mix.


og meget mere.


Ja, det kan lyde avanceret, men Magix har faktisk formået at gøre ACID Music Studio til et alsidigt musik program, hvor du ret hurtigt bliver i stand til at lave dine egne fede remix eller beats.


Windows:
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Minimum:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD processor.
RAM: 1 GB hukommelse.
HDD: 400 MB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1024x768.

Anbefalet:
CPU: 2+ GHz Quad-core Intel- eller AMD processor.
RAM: 8+ GB hukommelse.
SSD: 5+ GB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1024x768 eller højere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producentnummer: ANR008271ESD

Version: 11

Producent : Magix

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]