Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Adobe Acrobat Standard Retail

Kom godt i gang med redigering, oprettelse og håndtering af PDF-filer med Adobe Acrobat Standard (Retail). Det betyder at produktet IKKE er et abonnement.

Regular price: 2499.0000 DKK 2499 In stock! Order now!
2.499 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

+ Dette produkt er en retail licens, hvilket betyder at det IKKE er et abonnement.


 


Denne Standard-udgave af Adobe Acrobat giver dig funktionaliteten til at oprette, åbne, redigere og modificere PDF-dokumenter i alle afskygninger.


Hvad kan Adobe Acrobat Standard?

Udover at redigere dokumenter, kommentere dem, tilføje effekter, vandmærker og signaturer, så kan Adobe Acrobat eksportere dine PDF-dokumenter til en forskelligartethed af formater, indbefattet HTLM og Postscript.

Du kan oprette PDF-dokumenter fra forskellige kilder, indbefattet filer, scannede dokumenter og hjemmesider. Du kan også kombinere og sammenflette dokumenter, oprette en PDF portefølje og bruge en mængde værktøjer til at tilføje multimedia, skabe PDF former, tilføje digitale signaturer m.m.


Adobe hjælper med OCR-scanninger

En stor fordel ved Adobe Acrobat er, at applikationen også understøtter OCR scanning af dokumenter, Dette betyder, at du kan scanne et dokument til din computer og Adobe Acrobat vil omdanne det til tekst, som du kan redigere.

Nøjagtigheden og denne Adobe Acrobats hastighed er imponerende og udelukker nødvendigheden af en tredjeparts OCR software.

Acrobat Standard 2017

1,5 GHz eller hurtigere processor
Windows Server 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit) eller 2016 (64 bit), Windows 7 SP1 (32 bit og 64 bit), Windows 8 (32 bit og 64 bit) eller Windows 10 (32 og 64 bit)
1 GB RAM
2,5 GB ledig harddiskplads
1024 x 768 skærmopløsning
Dvd-drev kræves (hvis der installeres fra en disk)
Internet Explorer 11; Firefox (ESR); eller Chrome
Videohardwareacceleration (valgfrit)
Denne software kan ikke køre uden aktivering. Internetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.
* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("Onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes onlinepolitik for beskyttelse af personlige oplysninger (se www.adobe.com/go/terms_dk). Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller bringes til ophør uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 6430023918831

Producentnummer: 65280717

Version: 2017

Producent : Adobe

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]