check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Winoptimzer

Ashampoo Undeleter

DKK 169
Aldrig igen bøvl med fejlagtigt slettede filer
Regular price: 169.0000 DKK In stock! Order now!
169 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Det er meget irriterende hvis fx et smukt billede, et vigtigt dokument eller din yndlings-MP3-fil forsvinder eller fejlagtigt slettes. I en sådan situation er Undeleter en redning. Med dette program gendannes slettede filer på ingen ting.Undeleter genskaber nu filer, der blev slettet. Hvis filer er flyttet til papirkurven og den er tømt, kan disse filer ikke genfindes uden et nyt program. Ashampoo Undeleter er blevet udviklet til præcis sådan et scenarie og sporer og genskaber dine fejlagtigt slettede filer og mapper. Selvom Windows® ikke længere viser disse filer er de, i de fleste tilfælde, stadig tilgængelige på harddisken og det er meningen, at de senere skal overskrives af Windows.


Med Undeleter kan du vælge på hvilke enheder eller partitioner du ønsker at lede efter slettede filer. Søgningen er ikke begrænset til harddisken på din PC, men kan også gennemføres på eksterne harddiske, USB-flashdrev etc.


I forlængelse af resultatlisten fra Undeleter vises også de sporede filers tilstand også. Slettede filer kan være i forskellige tilstande. Med hjælp fra programmet kan det afgøres, om hele eller kun dele af den slettede fil kan genskabes eller slet ikke kan genskabes.


Hvis det er muligt genskaber Undeleter de slettede filer og mapper med bare et par få klik. Ydermere kan du vælge en målmappe, harddisk eller eksternt medium.


Så hvis du fejlagtigt har slettet din yndlingssang fra din PC, er det ikke en katastrofe mere. Se blot den effektive søgefunktionalitet i Ashampoo Undeleter og få programmet til at generere en liste med alle slettede filer. I sådan en liste vises også filernes tilstand. Dette viser om filen kan genskabes helt, delvist eller slet ikke. Dernæst kan du genskabe din yndlingssang til din foretrukne placering med bare ét klik.Gendannelsesfunktionen i Undeleter er omfattende og ikke begrænset til harddisken på din computer. Slettede filer kan også spores og genskabes fra eksterne USB-drev, USB-flashdrev og andre lagringsmedier.


Vigtige funktioner i korte træk
Genskabelse af filer og mapper på NTFS samt FAT 12-, 16- og 32-partitioner
Genskabelse af filer på partitioner med aktiv NTFS-komprimering
Genskabelse af filer på partitioner med aktiv NTFS-kryptering
Genskabelse af alternative datastrømme (ADS) på NTFS-partitioner
Understøtter aller kendte filsystemer på Microsoft Windows®
MEGET hurtig MFT- og FAT-algoritme samt ekstremt hurtig genskabelse
Ubegrænset genskabelse af objekter (filer, mapper)
Bedømmelse og evaluering af den genskabte objekters tilstand
Hurtig og derfor intuitiv brugergrænseflade
Vær forberedt på den næste dataulykke med Ashampoo Undeleter og gør det muligt at gendanne slettede filer hurtigt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]