check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Winoptimzer

Ashampoo UnInstaller 14

DKK 179
Fjern uønskede programmer uden rester!
Regular price: 179.0000 DKK In stock! Order now!
179 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

UnInstaller 14 er dit sikkerhedsnet til at prøve at afinstallere programmer helt uden rester. Du bestemmer hvad der forbliver og forsvinder på din pc! Programmet overvåger omhyggeligt hver installation i dybden for at fjerne det helt. Selv uovervågede installationer kan fjernes takket være dybdegående rengøringsteknologi! Med UnInstaller 9 forsvinder uønskede programmer, browserudvidelser og værktøjslinjer fra dit system med et enkelt klik! Og takket være innovativ snapshot-teknologi kan du spore alle ændringer til dit system - øjeblikkeligt og intuitivt.Windows sletter kun filer, der ikke er låst af andre programmer - og det er normalt ikke nok! Midlertidige filer, punkter i registreringsdatabasen og forkerte filtilknytninger bliver ofte i systemet, når du har afinstalleret programmer på den gængse måde. Disse rester kan føre til fejl, tilrode harddiske og forårsage afmatning af systemet. UnInstaller 9 går meget længere traditionelle afinstallationer og tager sig af disse problemer takket være smart søgning og sletning af algoritmer. Uønsket software fjernes ned til sidste byte!


Afinstaller software


Selv begyndere kan opnå fantastiske resultater med UnInstaller 9 på kort tid. Den redesignede brugergrænseflade giver med ét klik adgang til alle væsentlige funktioner. Selv komplekse operationer implementeres på en selvforklarende måde. Slip af med ethvert program uden rester, spor og overvåg installationer automatisk, lær hvad der foregår bag installationen og sig nej til uønsket software. Få et afinstallationsprogram, der bare fungerer - både for begyndere og ananceret brugere.


UnInstaller 9 hjælper dig med at eliminere unødvendig software fra din pc - dette inkluderer installationer, der i hemmelighed er blevet sneget ind i dit system! Især programmer, der tilbydes på populære downloadwebsteder, inkluderer ofte spy- og malware-lignende tilføjelser, der belaster din maskine. UnInstaller 9 registrerer og eliminerer dem alle, selv når de er integreret i almindelige opsætninger!Dybdegående rensningsteknologi
UnInstaller 9 har installationssporing for at garantere komplette fjernelser. Dette inkluderer også programmer, der normalt er skjult for dig. Men selv uovervågede installationer kan helt fjernet takket være smarte algoritmer og vores Deep Clean-teknologi. UnInstaller 9 giver dig kontrollen tilbage.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enheder

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]