Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Ashampoo Winoptimizer

Maksimal ydelse gennem systemoptimering af din Windows
Regular price: 289.0000 DKK 289 In stock! Order now!
289 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Giver din windows installation et grundigt boost


Perfekt til Windows 10!


Windows er godt - men det kan faktisk blive bedre! Med WinOptimizer 18 tager kan du booste performace i din nuværende windows installation! Operativsystemer har generelt en tendens til at aftage hastigheden med tiden. Det skyldes ofte fejl og at din windows bliver fyldt med rodet med ubrugelige filer fra mange af de andre programmer man installere.


Winoptimizer har et enkelt og meget forståeligt bruger layout, så alle har mulighed for at lave grundlæggende oprydning i systemfiler og meget andet.
Med winoptimzer får du følgende fordele:


Systemoptimering, dybdegående rengøring og diagnoser i ét program!
Det spritnye defragmenteringsværktøj tærrer ikke på systemressourcerne
Sammenlæg tilgængelig plads med defragmenteringsværktøjet
Omfattende drevanalyser og hardwarereview med defragmenteringsværktøjet
Smarte benchmark giver større overblik og hurtigere testadgang
Forbedrede systemdetaljer med optimeret hardwaregenkendelse
Alle rengøringsfunktionerne er opdaterede
Fuld understøttelse af Microsoft Edge Chromium
Ny Internet Cleaner-algorite giver forbedret fjernelse af webbrowsingspor
Enhanced Browser Extension Manager
Flere detaljer om installeret hardware via systemanalysen
Hurtigere modulopstart
Detaljerede analyselogbøger


Genvejen til et bedre Windows!Med WinOptimizer slippe af med uønskede data, fx websøgninger, løs fejl i registreringsdatabasen, fjern ødelagte genveje og deaktiver unødvendige tjenester som blandet andet er med til at sløve din installation. WinOptimizer er udviklet til at sikre din ydeevne, sikkerhed og stabilitet!


Optimer dine sikkerheds-, system- og autostartindstillinger med et enkelt klik! Gendan dine systemressourcer og nyd hurtigere opstartstider og en behagelig Windows-oplevelse takket være mere tilgængelig hukommelse. Naturligvis er alle funktioner fremtidssikre og klar til de nyeste Windows-opdateringer.


Kan installeres på op til 10 PC'er i din husstand


Med en enkelt licens til WinOptimizer har du mulighed for at installere softwaren på op til 10 computere! Køb én gang og lad hele din familie nye et mere problemfrit, hurtigere og sikrere Windows-system!


Hurtigere overblikWinOptimizer er den hurtigste måde at få et detaljeret billede af dit system og samt øjeblikkelig adgang til vigtige funktioner. "Rengør, optimer og få vitale informationer omkring dine systemer". Du får altid de nyeste detaljer om disse vigtige opgaver - inklusive fuld funktionsadgang! Der er ikke længere behov for manuelt at åbne moduler, og slette enkeltvis! Du finder værdifulde detaljer som statusopdateringer på dit registeringer, installationer, tvivlsomme tjenester eller trusler til beskyttelse af personlige oplysninger, alt sammen pænt arrangeret i det nye dashboard.


Sig nej tak til uønskede browserudvidelserBrowsere er ikke kun dit vindue til internettet, men trues af ondsindede udvidelser, der tærer på din computer eller udspionerer dig. Du er sandsynligvis fortrolig med værktøjslinjer, men chancen er for, at du kender til alle udvidelser der er installeret i din browser er oftest langt mindre. Der er muligvis installeret adons i din browser, og som kun tilbyder lidt eller intet, men truer ydeevne og dit privatliv. Mange formår endda at forblive skjult for browsernes installerede udvidelseslister! Browser Extension Manager sætter en stopper for dette. Den viser alle installerede udvidelser på tværs af dine browsere og giver dig valget om at slette dem, hvis det er nødvendigt! Det tager kun et enkelt klik for at fjerne ondsindee udvidelser fra din browsere og gøre browsing på nettet lidt mere sikkert!


Giver en stærkere pc


Winoptimizer er synonymt med høj brugsværdi og nem håndtering. Vælger du at tilkøbe UnInstaller står du endnu bedre når det gælder optimering af din windows installation. Uninstaller sletter programmer ned til den sidste byte. Fjern uønskede softwareinstallationer med dybdegående rengøring på flere niveauer! Kun et fuldt opdateret system garanterer hastighed og sikkerhed. Så med en samlet pakke er du sikker på at du får fuld optimering af din windows installation og endnu vigtigere sikre dig at du har slettet dine programmer totalt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Skærmopløsning på 1024x768 eller højere.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed for virksomheder / 3 enheder for private

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 19

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]