check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Avast Premium Security

Avast Premium Security

DKK 119
Avast Premium Security er virusscanneren, der er udviklet til at bekæmpe virus, spyware, rootkits, malware.
Regular price: 119.0000 DKK In stock! Order now!
119 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer, samt længden på perioden du ønsker at beskytte dine enheder.

VIGTIGT! Såfremt du vælger at bestille til 1 enhed, så gør vi opmærksom på at det KUN er til Windows. Hvis du skal beskytte andre enheder end Windows, så skal du som minimum vælge til 3 enheder.

* Påkrævede felter

119 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

En god grund til at vælge Avast Premium Security, eller et softwareprodukt fra Avast, er den prisvindende teknologi som er kernen i softwaren. Uafhængige analyseinstitutter og testvirksomheder som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs har adskillige gange tildelt Avasts softwareprodukter topkarakter - eftersom teknologien i alle Avast softwareprodukter er den samme, så går du ikke galt i byen med Avast Avast Premium Security.

Med Avast Premium Security får du følgende funktioner:

Antivirus
Antimalware
Ransomware beskyttelse
Scanning efter netværkstrusler
Sikker online shopping
Avanceret firewall
Sikker test af apps
Antispam
Webskjold
Beskyttelse imod falske hjemmesider
Webcam beskyttelse
Automatisk softwareopdateringer

Det centrale modul i Avast Premium Security er virusscanneren, der er udviklet til at bekæmpe virus, spyware, rootkits, malware og alle typer af infektioner som kan skade din computer. Som antivirusprogram er Avast Premium Security helt på linje med alle krav i sikkerhedsbranchen - en real-time beskyttelse sørger for at tjekke alle filer og data du downloader eller på anden måde overfører til din computer. Du kan altid starte en manuel scanning af din computer eller du kan indstille Avast Premium Security til at foretage tidsplanlagte scanninger på udvalgte tidspunkter - f. eks hver eneste fredag klokken tre.

Som et supplement til virusscanneren har Avast Premium Security en stærk firewall, der blokerer angreb fra hackere, sikrer dine data og online identitet. Du kan i princippet selv indstille niveauet i denne firewall, men som udgangspunkt er indstillingerne tilfredsstillende og med til at sikre dig optimalt. Løbende vil alt datatrafik og netværksforespørgsler til din computer blive analyseret af denne firewall, hvis der er ugler i moser vil Avast straks blokere en forbindelse.

Til din indbakke har Avast et Antispam modul som hjælper med at sortere spam, junk, phishing og andre ligegyldige reklamemails til en separat mappe, så du er fri for at slette dem manuelt. Hvis en mail du modtager indeholder nogle former for virus, farlige links eller andre typer malware vil den straks blive blokeret så den slet ikke når frem til computeren.

Mindre moduler er henholdsvis SikkerZone og Sandbox som hver især tjener et praktisk formål. SikkerZone opretter en såkaldt "sikker zone", hver eneste gang du går på netbank, udveksler fortrolige oplysninger, køber ind via internettet (f. eks ved køb af en koncertbillet eller i en webshop) med det formål at sikre din personfølsomme oplysninger maksimalt. Sandbox lader dig åbne usikre programmer eller filer i en sandkasse, der fungerer som et sikkert rum til afvikling af mistænkelige processer - viser det sig, at mistanken var begrundet, så eksisterer sandkassen i et virtuelt rum og den pågældende proces kan ikke forurette nogen skade.

Med til Avast får du en række andre praktisk funktioner som opdatering af alt installeret software, oprydning i din browser og meget mere. Vi kan varmt anbefale Avast Premium Security som en dansksproget sikkerhedspakke.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8/8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1) (alle versioner undtagen Windows 7 Starter).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 14 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]