check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

AVG Internet Security

AVG Internet Security

DKK 119

AVG Internet Security er en omfattende sikkerhedspakke spækket med nyttig moduler og en prisvindende antivirus-teknologi.

Regular price: 119.0000 DKK In stock! Order now!
119 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer, samt længden på perioden du ønsker at beskytte dine enheder.

VIGTIGT! Såfremt du vælger at bestille til 1 enhed, så gør vi opmærksom på at det KUN er til Windows. Hvis du skal beskytte andre enheder end Windows, så skal du som minimum vælge til 3 enheder.

* Påkrævede felter

119 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

AVG Internet Security yder sikring på op til 10 enheder og det gælder både Android enheder, både til Windows og Macintosh computere.

AVG Internet Security er målrettet computerbrugeren som har Windows- og Macintosh-baserede computer som der ønskes antivirus-beskyttelse til og Android enheder kan ligeledes sikres.

Helt konkret, så tillader AVG Internet Security følgende antivirusprogrammer på dine computere og enheder:

AVG Internet Security (Windows)
AVG Internet Security (Mac)
AVG Antivirus PRO (Android)


Detaljeret beskrivelse

AVG Internet Security til Windows sporer og fjerner virus fra dine filer, downloads og e-mails og vedhæftninger til disse. Ethvert link, som du følger via internettet, i dokumenter, eller e-mails bliver kontrolleret for potentielle phishing eller malware trusler. En firewall blokerer for netværksangreb, mens krypteringsværktøjer og værktøjer til sikker sletning af filer garanterer at dine personlige oplysninger forbliver private. Et antispam filter til din e-mail klient sørger for, at spam og junk e-mails bliver sorteret fra i f. eks ”Uønsket mails” eller lign. mappe til spam og junk.

AVG Antivirus til Android beskytter imod virus og malware trusler som er målrettet Android styresystemet. Når du er online og surfer på internettet via din Android mobil eller tablet beskytter AVG imod falske hjemmesider og download af apps som kan indeholder malware og farlige kode. Derudover tilføjer AVG en række antityveri-funktioner. Sammen med de sædvanlige valgmuligheder for at lokalisere på afstand, låse, eller slette din udstyrsenhed via fjernkontrol, kan du også bruge kameraet til at tage et billede af tyven eller lade din enhed blive låst automatisk, hvis SIM-kortet bliver udskiftet. Ydermere blokerer en opkaldsspærrer uønskede apps, et sikkerhedskopieringsværktøj sikkerhedskopierer vigtige apps til dit SD kort og App Lock funktionen beskytter kodeord til apps og systemindstillinger.

AVG Internet Security til Mac er et udviklet til Macintosh styresystemet fra Apple og scanner din computer for al virus og malware. Real-time beskyttelse sikrer imod løbende trusler ved download eller modtagelse af filer på anden vis med et minimum af besvær, selv om du manuelt kan kontrollere udvalgte filer eller mapper blot ved dragging-and-dropping.

Det smarte ved AVG Internet Security er, at du ikke er begrænset til kun at bruge én af disse AVG-programmer, eller én for hver af dine senheder – AVG licensen dækker alle Windows computere, Macintosh computere og Android enheder, ligegyldig hvor mange du har af hver (så længe de er under samme husstand).

For nu at give dig et samlet overblik over din AVG installationer, så får du også AVG Zen. Så snart du har oprettet en konto (der er intet kompliceret, du skal blot registrere en e-mail adresse og et kodeord), fungerer Zen som et centralt samlingspunkt, der viser alle dine enheder sammen med deres ydelsesstatus, så hvis noget behøver en optimering, så vil du være opmærksom på det med det samme.Om AVG og hvorfor det er en populær sikkerhedsløsning

Noget af det første du vil lægge mærke til i denne udgave er, at AVG Internet Security har fået en mere enkel og dynamisk brugerflade. Her er færre knapper end tidligere og fokus er på kerneydelsen - antivirus og beskyttelse af din computer. Brugerfladen minder meget om Microsoft Windows 10 brugerfladen, der også er opbygget omkring store ikoner/fliser som aktiverer en funktion eller handling.

I softwarens kerne er AVGs effektive virus-scanner, der altid har været beundret for sin præcision når det kommer til at skelne virus fra de såkaldte "false positives" (falsk positiver er når et antivirusprogram fejlagtigt udpeger ufarligt data som værende en virus). Med denne udgave har AVG tilføjet endnu et lag af sikkerhed til virus-scanneren, så ingen fejltagelser opstår.

Virus-scanneren i AVG Internet Security er også blevet optimeret i forhold til tidligere versioner, så selve scanningstiden er reduceret markant. Der er i den forbindelse ikke gået på kompromis med grundigheden - hver eneste aktiv fil som gemmes på computeren bliver stadigvæk minutiøst scannet og alt funden malware bliver fjernet prompte. En praktisk fornyelse er, at en Fuld Scanning nu også leder efter og fjerner aktive rootkits - det er ikke længere nødvendigt med to separate scanninger hertil.

AVG Internet Security har også en 2-vejs firewall, der beskytter dig mod angreb via netværk og infektioner via downloadede filer, programmer og data. AVGs firewall overvåger alle aktive programmer og netværksforbindelser for at sikre, at malware ikke kan inficere computeren. En væsentlig forbedring ved denne firewall er, at den virker næsten 100% automatisk - så du meget sjældent vil modtage en advarsel via et pop-up vindue.

Det medfølgende spamfilter til din e-mail klient er også markant forbedret. Tidligere var spamfilteret ikke noget at skrive hjem om, men nu viser uafhængige tests at AVG Internet Security reducerer antallet af modtagne spam og junk e-mails med op til imponerende 88%.

Når du shopper online eller foretager interaktioner på din netbank er dine oplysninger i princippet udsat for misbrug og tyveri - men AVG Internet Security sørger for at alle transaktioner du foretager online er sikret. Du behøver ikke længere være utryg ved at indtaste fortrolige oplysninger online i f. eks en webshop eller på en betalingsside. Hvis hackere eller cyberkriminelle forsøger at tiltvinge sig adgang til computeren eller stjæle dine oplysninger vil AVG Internet Security blokerer deres adgang fuldstændig.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.11 (El Capitan) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 14 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 til 5 år

Platform: Windows, Mac, Android

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]