Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

AVG Internet Security

AVG Internet Security er en omfattende sikkerhedspakke spækket med nyttig moduler og en prisvindende antivirus-teknologi.

Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!
159 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal licenser og hvor længe en periode du ønsker dine enheder beskyttet

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

159 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

Du får følgende funktioner med i AVG Internet Security:

Antivirus
Online Skjold
Link-beskyttelse
Fil-makulator
Data-kryptering
Identitets beskyttelse
Anti-Ransomware
Antispam
2-vejs Firewall

Antivirus - anvender den nyeste antivirus-teknologi til at bekæmpe alle former for virus, malware, spyware, rootkits, trojanske heste og alskens ondsindet utøj som truer din computer.

Online Skjold - opretter et slags virtuel "skjold" omkring din computer som sørger for, at alle downloadede filer og data bliver analyseret og scanner for virus inden de får adgang til din computer.

Link-beskyttelse - med modulet AVG LinkScanner aktiveret bliver alle links i søgeresultaterne i f. eks Google.dk analyseret og scanner, så du ikke risikerer at klikke dig videre til en falsk hjemmeside.

Fil-makulator - hjælper dig med at makulere filer og data hinsides genskabelse.

Data-kryptering - hjælper dig med at kryptere alle typer af data og filer på din computer, så din data er sikret på alle leder og kanter.

Antispam - installerer AVG Antispam modulet i Microsoft Outlook eller tilsvarende mail-klient, så alle spam og junk mails bliver sorteret fra og blokeret fremadrettet.

2-vejs Firewall - analyserer løbende alt datatrafik og netværksforbindelser til og fra din computer. Er der tegn på angreb fra hackere eller mistænkelig datatrafik, så sørger AVG Internet Security for at blokerer adgang med det samme.

Anti-Ransomware - denne sikkerhedsfunktion vil kun tillade autoriserede programmer og tjenester i at modificere dine filer og data. Således undgår du, at din data bliver taget som gidsel af ondsindet kryptering som er det almindelige begreb for Ransomware.


Om AVG og hvorfor det er en populær sikkerhedsløsning

Noget af det første du vil lægge mærke til i denne udgave er, at AVG Internet Security har fået en mere enkel og dynamisk brugerflade. Her er færre knapper end tidligere og fokus er på kerneydelsen - antivirus og beskyttelse af din computer. Brugerfladen minder meget om Microsoft Windows 10 brugerfladen, der også er opbygget omkring store ikoner/fliser som aktiverer en funktion eller handling.

I softwarens kerne er AVGs effektive virus-scanner, der altid har været beundret for sin præcision når det kommer til at skelne virus fra de såkaldte "false positives" (falsk positiver er når et antivirusprogram fejlagtigt udpeger ufarligt data som værende en virus). Med denne udgave har AVG tilføjet endnu et lag af sikkerhed til virus-scanneren, så ingen fejltagelser opstår.

Virus-scanneren i AVG Internet Security er også blevet optimeret i forhold til tidligere versioner, så selve scanningstiden er reduceret markant. Der er i den forbindelse ikke gået på kompromis med grundigheden - hver eneste aktiv fil som gemmes på computeren bliver stadigvæk minutiøst scannet og alt funden malware bliver fjernet prompte. En praktisk fornyelse er, at en Fuld Scanning nu også leder efter og fjerner aktive rootkits - det er ikke længere nødvendigt med to separate scanninger hertil.

AVG Internet Security har også en 2-vejs firewall, der beskytter dig mod angreb via netværk og infektioner via downloadede filer, programmer og data. AVGs firewall overvåger alle aktive programmer og netværksforbindelser for at sikre, at malware ikke kan inficere computeren. En væsentlig forbedring ved denne firewall er, at den virker næsten 100% automatisk - så du meget sjældent vil modtage en advarsel via et pop-up vindue.

Det medfølgende spamfilter til din e-mail klient er også markant forbedret. Tidligere var spamfilteret ikke noget at skrive hjem om, men nu viser uafhængige tests at AVG Internet Security reducerer antallet af modtagne spam og junk e-mails med op til imponerende 88%.

Når du shopper online eller foretager interaktioner på din netbank er dine oplysninger i princippet udsat for misbrug og tyveri - men AVG Internet Security sørger for at alle transaktioner du foretager online er sikret. Du behøver ikke længere være utryg ved at indtaste fortrolige oplysninger online i f. eks en webshop eller på en betalingsside. Hvis hackere eller cyberkriminelle forsøger at tiltvinge sig adgang til computeren eller stjæle dine oplysninger vil AVG Internet Security blokerer deres adgang fuldstændig.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]