AVG PC TuneUp

Forlæng levetiden og hastigheden på din computer med AVG PC TuneUp.
Regular price: 119.0000 DKK 119 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
119,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

AVG PC TuneUp er et systemværktøj til vedligeholdelse og optimering af din Windows-baserede computers ydeevne. Programmet kan rydde op i et langsomt system, rette fejl i Microsoft Windows, forbedre stabiliteten, forlænge batteritiden, frigøre harddiskplads og holder din computer i topform.

Det kan sagtens lyde som en masse komplicerede systemværktøjer som du skal administrere, men AVG PC TuneUp er helt enkelt at gå til og alle systemværktøjernes funktioner er overskueligt beskrevet i selve programmet.

Her er en oversigt over de systemværktøjer og funktioner du får med i AVG PC TuneUp:

Løbende optimering af computeren
Anbefalinger til forbedringer
Rettelse af fejl i Microsoft Windows
Oprydning på harddisken
Defragmentering af harddisken
Håndtering af opstartsprogrammer
Optimering af registreringsdatabasen
Reparation af registreringsdatabasen
Automatisk vedligeholdelse af computeren
Rensning af browseren
Tweak af Microsoft Windows
Turbo tilstand
Total afinstallation af programmer


Forbedrer ydeevnen på din computer

Så snart AVG PC TuneUp er installeret vil teknologien "TuneUp Live Optimization" automatisk undersøge og overvåge hele dit system - softwaren vil løbende prioritere de aktive programmers adgang til systemressourcer, så flaskehalse undgås og afvikling af processer i Microsoft Windows forløber optimalt.

AVG PC TuneUp vil også scanne for fejl på din computer og i styresystemet Microsoft Windows. Efter en grundig scanning vil AVG PC TuneUp foreslå løsninger til fundne fejl, så du kan få en fejlfri computer.

Heldigvis kan AVG PC TuneUp også være behjælpelig med at gøre din computer hurtigere på flere områder. F. eks er AVG PC TuneUp velegnet til at reducere opstartstiden på computeren. Hvor andre programmer blot viser dig hvilke services, der starter op sammen med Windows så går AVG PC TuneUp skridtet videre og anbefaler specifikt hvilke du bør deaktivere og hvordan. Du behøver ingen ekspertviden for at få gavn af anbefalingerne, der ligeledes er nemme at gennemføre.


Ét klik, fuld optimering

Med "1-Click Maintenance" modulet i AVG PC TuneUp har du mulighed for at rense og defragmentere registreringsdatabasen i Microsoft Windows med blot ét klik. Eftersom registreringsdatabasen er den centrale databasen i Microsoft Windows, så kan der være en stor gevinst at hente ved at optimere den.

Derudover har AVG PC TuneUp et hav af interessante moduler og funktioner, der forbedrer din version af Microsoft Windows og tilfører dit system mere saft og kraft. De fleste andre optimeringsprogrammer blegner i forhold til AVG PC TuneUp, der i overlegen stil vedligeholder din computer.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Antal licenser: 1 enhed

Version: 2019

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]