Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

AVG Secure VPN

Sikker færden på internettet med en VPN installeret og du kan se film og serien som normalt er geo-blokeret.
Regular price: 149.0000 DKK 149 In stock! Order now!
149 DKK Inkl Moms
Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

149 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

AVG Secure VPN er en VPN, også kaldet "Virtuelt Privat Netværk", som fungerer ved at den opretter en sikker og privat forbindelse fra din computer til internettet. På den måde kan din færden på internettet ikke overvåges eller opsnappes af andre.

En VPN fungerer i praksis ved at den krypterer din internetforbindelse, og den datatrafik du udveksler med internettet, så din online aktivitet ikke kan overvåges. Dette ekstra lag af sikkerhed gør, at du kan surfe helt anonymt og i fred på internettet uden andre ved hvad du foretager dig eller dine personfølsomme data bliver eksponeret.

Vær opmærksom på, at denne udgave af AVG Secure VPN kan installeres på et ubegrænset antal enheder - men kun med 1 aktiv forbindelse ad gangen.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 5 enheder

Varighed : 1 til 2 år

Platform: Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]