check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Bitdefender Antivirus Mac

Bitdefender Antivirus Mac

DKK 219
Prisvindende antivirus til din Mac med gratis VPN, anti-ransomware og avanceret reklame-fjerner.
Regular price: 219.0000 DKK In stock! Order now!
219 DKK Inkl Moms
+ Herunder skal du vælge antal enheder som du ønsker beskyttet

* Påkrævede felter

219 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Bitdefender Antivirus til Mac er ét af de bedste antivirusprogrammer til Mac-ejere og et program vi varmt kan anbefale især på baggrund af brugervenlighed og det faktum, at Bitdefenders sikkerhedsteknologi vinder uafhængige priser og ligger i top-3 i sin genre.

Med Bitdefender installeret på din Mac er du sikret imod alle de typer af virus, malware og ransomware som er udviklet til at gå direkte efter Mac-computere.

Din online færden er sikret og anonymiseret med en VPN-løsning (200 Mb daglig datagräns), samt en avanceret anti-reklame teknologi som blokerer irriterende og spionerende reklamer i din browser.

Bitdefender Antivirus til Mac sørger også for, at ransomware programmer ikke får adgang til din computer.

Efter du har installeret Bitdefender Antivirus til Mac behøver du stort set ikke anvende programmet - Bitdefender sørger for at holde sikkerheden i top uden du skal bekymre dig om en masse beslutninger eller indstillinger.

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyere.
* Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere er krævet for at installere BitDefender VPN.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 til 2 år

Platform: Mac

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]