check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Antivirus Plus

DKK 159

Bitdefender er bla. blevet kåret til den sikreste og mest effektive antivirusløsning af AV-TEST i adskillige år i træk.

Regular price: 159.0000 DKK In stock! Order now!
159 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer og hvor længe en periode du ønsker beskyttelse.

* Påkrævede felter

159 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

BitDefender Antivirus Plus sørger for at din computer er beskyttet imod virus, spyware, malware og andre ondsindede trusler fra internettet, samt lokale netværk og indeholder følgende funktioner og moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Browserbeskyttelse
Safepay - sikker netbank og shopping
Socialt netværk beskyttelse
Sikkerhedsrapporter
Brugerprofiler
Opstarts-optimering
Sårbarhedsscanner
Rescue Mode

Antivirus - den prisvindende virusscanner indeholder en proaktiv og dynamisk sporingsteknologi baseret på Photon-teknologien. Alle aktive processers adfærd bliver overvågnet efterhånden som de afvikles og virusscanneren registrerer mistænkelige aktiviteter som bliver håndteret prompte med enten blokering eller fjernelse af den skadelig infektion.

Safepay -  indeholder en forbedret og opdateret tilføjelse til Bitdefender Safepay – modulet holder cyberkriminelle på afstand ved automatisk at åbne din netbank med online bankoplysninger og loginoplysninger i et separat og sikkert browservindue og ligeledes når du shopper online i en webshop. Det sikrede browservindue sørger for at alle nødvendige brugeroplysninger og transaktioner er sikret og udenfor tredjeparts rækkevidde.

Bitdefender Autopilot - giver en problemfri oplevelse ved at foretage optimale sikkerhedsrelaterede beslutninger uden noget input fra dig. Dette betyder ingen pop-up vinduer, ingen advarsler, intet at konfigurere – alt varetages automatisk og på kompetent via af BitDefender - du skal ikke røre en finger.

Brugerprofiler - Bitdefender Antivirus er i stand til at identificere hvornår du arbejder, spiller computerspil eller ser film og surfer for adspredelse - din aktivitet bliver automatisk inddelt i brugerprofiler og computerens ressourcer, programmer og aktive processer tilpasses efter disse for at optimere din brugeroplevelse.

Rescue Mode - sikkerhedsfunktionen Rescue Mode er med til at håndtere særdeles ubehagelige og vedholdende infektioner. Hvis digitale trusler, såsom rootkits, ikke kan fjernes inden i Microsoft Windows operativsystemet, vil Bitdefender genstarte computeren i Rescue Mode - en betroet og isoleret tilstand, som i sådant tilfælde bruges til fjernelse af infektioner og gendannelse af påvirket data.

Sårbarhedsscanner - dette modul kaldes også "Vulnerability Scanner", men vi oversætter det med sårbarhedsscanner. Modulet kontrollerer for manglende eller forældet sikkerhedssoftware, manglende Microsoft Windows sikkerhedsopdateringer og potentielt usikre systemindstillinger under din version af Microsoft Windows. Du modtager en komplet rapport over eventuelle sikkerhedsbrister som du straks kan adressere og få løst med henblik på at genoprette et 100% opdateret og sikkert operativsystem.

Opstarts-optimering - minimerer den tid det tager computeren at opstarte eller genstarte ved at håndtere de processer og programmer som automatisk indlæses ved opstarten af Microsoft Windows.

PC Tune-Up - hjælper med at forbedre hastigheden på computer ved at optimere interne processer og firgøre plads på harddisken.

Sikkerhedsrapporter - disse rapporter præsenterer dig for en altomfattende sikkerhedsstatus for den sidste uge, indbefattet scanninger og desinfektioner, forestående problemer, hvis der skulle være nogle, og måder hvorpå de kan ordnes, såvel som funktionsanbefalinger.

Socialt netværk beskyttelse - denne funktion sørger for med Bitdefender Safego at blokere digitale trusler, som er målrettet sociale netværk som f. eks Facebook, og ved at scanne alle de links, som du modtager fra dine venner på f. eks Facebook væggen. Modulet overvåger dine indstillinger vedrørende privatsfære og meget mere!

Browserbeskyttelse - kaldes også Bitdefender Search Advisor og hjælper med at informere dig om links er sikre i Google og Bing søgeresultater. På den måde kan du surfe sikkert på internettet ved brug af din favorit browser.

Derudover indeholder BitDefender Antivirus Plus et modul kaldet USB Immunizer, der sikrer ethvert Flash-drev immunitet mod virus, når drevet er forbundet med din computer, så du behøver aldrig igen bekymre dig om, at USB-drev skulle kunne inficere dig, eller dine venner. Bemærk, at denne version af BitDefender Antivirus Plus er på engelsk.

Udover at beskytte imod virus og spyware har BitDefender Antivirus Plus en antiphising-teknologi, der sørger for at falske hjemmesider bliver afvist i din browser. Modulet Safepay sikrer alle overførsler af penge bliver håndteret i et virtuel browservindue, der gør det umuligt for cyberkriminelle at aflure dine oplysninger.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
* Der kræves minimum 2GB RAM.
* Systemets ydeevne kan blive påvirket negativt, hvis der er en ældre generation CPU installeret.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]