check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

DKK 269
Et funktionsrigt antivirusprogram med stærk firewall, præcist spamfilter og cloud-baseret forældrekontrol til sikring af de mindste i familien.
Regular price: 269.0000 DKK In stock! Order now!
269 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer og hvor lang en periode du ønsker at beskytte dine enheder.

* Påkrævede felter

269 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Du behøver stort set ikke yderligere funktioner til at sikre din computer og dit privatliv imod online trusler - Bitdefender Internet Security er desuden kåret som et af de sikreste og bedste antivirusprogrammer fra bla. AV-TEST.

Bitdefender Internet Security indeholder følgende funktioner og moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Browserbeskyttelse
Safepay (sikker netbank og shopping)
Socialt netværk beskyttelse
Sikkerhedsrapporter
Brugerprofiler
Opstarts-optimering
Sårbarhedsscanner
Rescue Mode
2-vejs Firewall
Forældrekontrol
Antispam

Antivirus - anvender Photon-teknologien i virusscanneren til at fange og uskadeliggøre virus, spyware, adware, rootkits, ransomware og alle typer af malware.

Bitdefender Autopilot - giver dig mulighed for at overlade alt beskyttelse af din computer til dit Bitdefender-program. Sikkerhedsniveauet defineres nu automatisk af BitDefender Internet Security og alle sikkerhedsbeslutninger afgøres uden at du behøver at involvere dig.

Safepay - et sikkerhedsmodul som gør det sikkert at logge på din netbank og handle online i webshops, både i Danmark og i internationale webshops.

Brugerprofiler - Bitdefender Internet Security kan identificere hvilke aktiviteter du løbende engagere dig i, imens du er aktiv på din computer. Efter kort tid kan Bitdefender Internet Security inddele dine aktiviteter efter nogle brugerprofiler som, kort fortalt, tilpasser aktive processer og systemressourcer efter de behov som stilles til computeren. Spiller du f. eks computerspil vil Bitdefender automatisk deaktivere processer i Windows som ikke er nødvendige, men som ville trække ned på systemydelsen i computerspillet.

Rescue Mode - hjælper dig med at genstarte din computer i en den såkaldte "Rescue Mode" som er et isoleret systemmiljø, der er ideelt til at fjerne hårdnakkede infektioner som f. eks rootkits.

Sårbarhedsscanner - diagnosticerer din computer for sårbarheder eller sikkerhedshuller i software og andre installerede programmer på computeren. Bitdefender vil levere gode råd og anbefalinger baseret på de resultater som Sårbarhedsscanner afdækker.

Opstarts-optimering - kan administrere alle de processer som er en del af opstarten i Windows for på kompetent vis at reducere opstartstiden.

PC Tune-Up - en samling af systemværktøjer som du afvikler direkte i Bitdefender Internet Security, hvis formål er at optimere ydeevnen og reducere mængden af spildplads på harddisken.

Sikkerhedsrapporter - du vil løbende modtage sikkerhedsrapporter som Bitdefender har udarbejdet på baggrund af sikkerhedsniveauet på din computer og i relation til dine online aktiviteter. Disse sikkerhedsrapporter indeholde anbefalinger og hjælp til at udføre dem.

Socialt netværk beskyttelse - med modulet Bitdefender Safego bliver du beskytter på sociale netværk som Facebook, hvor links, beskeder og opslag på væggen bliver scannet for farlige links og phishing-angreb.

Browserbeskyttelse - modulet Bitdefender Search Advisor markerer alle søgeresultater i din browser i kategorier, der angiver om en hjemmeside er sikker at besøge.

2-vejs Firewall - implementerer en 2-vejs firewall i din version af Microsoft Windows, der overvåger din internetforbindelse og blokerer uautoriseret, mistænkelig og farlig datatrafik. Fungerer både på din bredbånds- og Wi-Fi forbindelse.

Forældrekontrol - hjælper dig som forældre med at begrænse din børns aktiviteter på internettet, hvis de er ved at bevæge sig ind på potentielt farlige og skadelige hjemmesider. Forældrekontrol som modul kan også opsættes til automatisk at blokere uanstændigt og stødende indhold f. eks voksenindhold, samt blokere internetadgangen på bestemte tidspunkter i døgnet. Derudover kan du overvåge din børns aktiviteter på online tjeneste som Facebook og se hvilke andre hjemmesider de besøger.

Antispam - installerer et antispam-modul i din e-mail klient, f. eks Microsoft Outlook, som stopper strømmen af spam og junk e-mails. Antispam modulet er baseret på en Cloud-teknologi, der registrerer alle de nyeste spam-adresser og kan blokere dem præventivt for dig inden du modtager ligegyldige tilbud fra afrikanske prinser, ukendte webshops og Rolex-ure til mistænkelig lave priser.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
* Der kræves minimum 2GB RAM.
* Systemets ydeevne kan blive påvirket negativt, hvis der er en ældre generation CPU installeret.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]