check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Gratis filtre til din smartphone

DKK 0
Tager du billeder på din smartphone men kunne godt tænke dig lige at give dine billeder det ekstra flotte look?
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Vi tager et hav af billeder på vores smartphones - konstant!

Vi deler dem på instagram, facebook, sender i messenger og meget andet! Men kunne det ikke være fedt nemt og hurtigt at give dine billeder et helt unikt look, som får dem til at skille sig ud samt at kunne gøre det direkte på mobilen. Det kan vores partner PresetPro hjælpe dig med. De tilbyder helt gratis et hav af lækre filtre som du gratis kan downloade og bruge på din smartphone.

Det er faktisk helt simpelt!

Åben din smartphone og alt efter om du har en iPhone eller en Android skal du vælge en af de nedenstående links og installerer lightroom på din smartphone.


iPhone


Android

Når du har downloaded og installeret lightroom på din enhed, skal du via mobilen klikke på dette link: https://www.freepresets.com/product-category/free-mobile-dng-presets/


Her kan du vælge de presets du ønsker at bruge, samt se hvordan du installerer dem på din smartphone.


filtre


 


Derefter skal du klikke på "Start download now" som du ser det herunder:


filtre


 

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]