check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Kaspersky Premium

Kaspersky Premium

DKK 239

Kaspersky Premium er en sikkerhedssoftwarepakke, der tilbyder en bred vifte af funktioner til at beskytte dine enheder, data og privatliv.

Regular price: 239.0000 DKK In stock! Order now!
239 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

239 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Kaspersky Premium: Komplet beskyttelse af alle dine enheder.


Kaspersky Premium er en ny sikkerhedsløsning fra Kaspersky, der erstatter både Kaspersky Total Security og Kaspersky Security Cloud, som den helt store sikkerhedsløsning til dem der ønsker, det bedste Kaspersky har at tilbyde. Kaspersky Premium er en omfattende sikkerhedsløsning, der tilbyder avanceret beskyttelse mod virus, malware og andre online trusler, samt funktioner til at beskytte din privatliv og identitet.

Avanceret sikkerhed: Kaspersky Premium bruger den nyeste teknologi til at beskytte dig mod alle typer af malware, herunder virus, trojanske heste, ransomware og spyware. Den scanner konstant din computer for at finde og fjerne malware, og den kan også blokere malware, før det når din computer. Kaspersky Premium overvåger din computeraktivitet i realtid for at beskytte dig mod nye trusler. Det betyder, at du er beskyttet, selvom du besøger et websted, der er inficeret med malware, eller hvis du åbner en inficeret vedhæftet fil.

Privatlivsbeskyttelse: Kaspersky Premium indeholder funktioner til at beskytte dine personlige data mod tyveri og misbrug. Det omfatter en VPN, der krypterer din internettrafik og skjuler din IP-adresse, en adgangskodeadministrator, der hjælper dig med at holde styr på dine adgangskoder, og en sikker filopbevaringsboks til at gemme dine mest følsomme filer.

Ydelsesoptimering: Kaspersky Premium hjælper dig med at holde computeren i topform, ved at sørge for fjernelse af overflødige filer, optimering af ydeevne under spil/arbejde, og overvågning harddiskens sundhed for at sikre optimal ydeevne.Avanceret sikkerhed:

Anti-virus, anti-malware og anti-ransomware-beskyttelse:
Beskyt dine enheder og data mod alle ondsindede programmer med én effektiv løsning! Kaspersky tilbyder omfattende anti-virus, anti-malware og anti-ransomware beskyttelse, der holder dig sikker mod vira, trojanere og andre trusler.

Sikker browsing:
Surf trygt og undgå ondsindede hjemmesider, downloads og udvidelser, der kan stjæle data, ødelægge din enhed eller inficere den med malware. Beskyt dig selv og dine data med ro i sjælen.

Virusfjerner:
Kaspersky Premium tilbyder sikker browsing og kraftfuld virusfjernelse, der reparerer og beskytter din PC mod virus og malware, uanset hvornår den blev inficeret, og gendanner den til fuld funktionalitet med minimal indsats.

Anti-phishing:
Kaspersky Anti-Phishing beskytter dig mod online-kriminelle ved at stoppe falske sider og e-mails, der forsøger at stjæle din identitet og dine penge.

Tovejs-firewall:
Den indbyggede tovejs-firewall i Kaspersky Premium overvåger al netværksaktivitet og blokerer mistænkelige anmodninger, både indgående og udgående, for at beskytte din PC mod hackerangreb og sikre din computers sikkerhed.

Betalingsbeskyttelse
Kaspersky Premium sikrer dine kreditkort- og bankoplysninger med avanceret kryptering under onlinekøb på din computer, og forhindrer dermed hackere i at stjæle dem.

Registrering af Stalkerware
Kaspersky's Stalkerware-registrering beskytter dig mod uønsket overvågning ved at opdage stalkerware på din PC eller Android-enhed og advarer dig om apps, der sporer din aktivitet og udspionerer dig.

Registrering af ekstern adgang:
Kaspersky Premium scanner din computer for apps, der ofte udnyttes af hackere til at overtage enheder og stjæle personfølsomme oplysninger, og advarer dig om dem, så du kan beskytte dig mod cyberkriminalitet.

Intelligent overvågning af hjemmenetværk:
Med intelligent overvågning af hjemmet kan du trygt slappe af, velvidende at dit Wi-Fi er beskyttet mod sårbarheder, og du får besked, hvis ukendte enheder forsøger at oprette forbindelse.


Privatlivsbeskyttelse:

Kontrol af datalækage:
Kaspersky Premium overvåger nettet og mørke net for lækkede data som adgangskoder og bankoplysninger. Du advares, hvis dine data er kompromitteret, så du hurtigt kan ændre adgangskoder og sikre dine konti. Du får også tips og vejledning til at undgå fremtidige datalækager og dermed beskytte dine data mod hackere og andre trusler.

Lynhurtigt og intelligent VPN:
Lynhurtig, intelligent og sikker adgang til alt online indhold. Med avanceret teknologi beskytter den dine data, forhindrer sporing og giver dig anonym adgang til nettet. Ubegrænset frihed online - uden kompromiser.

Password Manager:
Med Kaspersky Password Manager glemmer du besværlige adgangskoder! Den gemmer og synkroniserer dine logins og kreditkort sikkert på tværs af enheder, så du altid har dem lige ved hånden.

Sikkerhedskontrol af adgangskoder:
Få styr på din online sikkerhed! Adgangskontrol analyserer dine koder for kompromitterede eller svage punkter og giver dig besked, så du kan styrke dem.

Identitetsbeskyttelse:

Kaspersky tilbyder identitetsbeskyttelse, der krypterer og opbevarer dine følsomme ID-dokumenter sikkert. Du kan gemme pas, kørekort, sygesikringskort og andre vigtige dokumenter i en sikker digital boks. Med synkronisering på tværs af enheder har du altid adgang til dine ID-dokumenter, uanset om du bruger din computer, smartphone eller tablet. Dette giver dig ro i sjælen, da du ved, at dine personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang.


Ydelsesoptimering:

Optimering af ydeevne:
Gør din PC lynhurtig igen med Kaspersky! Fjern unødvendig ballast og optimer ydeevnen med vores kraftfulde værktøjer - nyd en gnidningsløs oplevelse, uanset om du arbejder eller spiller.

Oprydning på enhedens hukommelse:
Frigør plads på din enhed med et snuptag! Kaspersky Premium fjerner dublerede & store filer fra din PC og ubrugte apps fra din Android, for at optimere ydeevnen og give dig mere plads til dine vigtige data.

App-administration:
App-administration sikrer en gnidningsløs pc-oplevelse ved automatisk at lukke sløve apps og minde om opdateringer for optimal ydeevne og sikkerhed.

Forstyr ikke-tilstand:
Kasperskys Forstyr ikke-tilstand booster din PC's ydeevne ved at pause scanninger og notifikationer, når du spiller, arbejder eller streamer, så du kan nyde uforstyrret produktivitet og underholdning.

Helbredsovervågning af din harddisk:
Harddisk Overvågning er din livline til datadrevne enheder. Med øjeblikkelig besked om fejl, overophedning og andre uregelmæssigheder, forebygger du datatab og sikrer optimal ydeevne på både interne og eksterne harddiske.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple macOS 11 (Big Sur) eller nyere.

Android:
Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 15 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og andre sprog

Antal licenser: 1, 3, 5, 10 eller 20 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows | macOS | Android | iOS

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]