Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Kaspersky Small Office Security

Sikre din virksomhed mod cybertrusler med KAS Small Office Security. Beskytter både server, pc, mac samt mobile enheder.
Regular price: 679.0000 DKK 679 In stock! Order now!
679 DKK Inkl Moms
Kaspersky Small Office Security indeholder både beskyttelse af server, beskyttelse til din Pc eller Mac samt beskyttelse af mobile enheder.
Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

679 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

Din tid er kostbar. Det samme er din virksomhed. Hos Kaspersky Lab ønsker vi at beskytte begge dele. Vi vil sikre din virksomhed mod cybertrusler med løsninger, som er nemme at implementere og administrere, så du kan koncentrere dig om de vigtige ting – f.eks. at skabe indtægt.


Kaspersky Lab beskytter flere af de ting, der har betydning for din virksomhed, uanset it-færdigheder.


Kaspersky Small Office Security kombinerer enkeltheden af beskyttelse af hjemme-pc'er med særlige funktioner, der beskytter din virksomhed, mens medarbejdere arbejder. Med "indstil og glem"-beskyttelse til 5-25 medarbejdere beskytter den dine Windows- og Mac-pc'er og -laptops samt dine Windows-filservere, så de filer, der er vigtigst for dig, er sikret.


Avanceret ransomware-beskyttelse og -tilbageførsel for at undgå, at et uforsigtigt klik kan låse computere


Filkryptering og backup for at sikre dine immaterielle aktiver og forretningshemmeligheder


Safe Money til at betale regninger og skatter online med fred i sindet


Android-enhedsbeskyttelse, så dine medarbejdere kan arbejde sikkert fra deres personlige smartphones og tablets


Indbygget scanning efter sårbarheder for at sikre, at de forretnings-apps, du benytter, er sikre mod indtrængen


 


Download Kapersky Small Office Datasheet herPASSER SIT ARBEJDE, IMENS DU PASSER DIT


En sikkerhedsløsning, som ikke kræver din fulde opmærksomhed, så du kan fokusere på dine forretningsprioriteter. Det beskytter dine medarbejdere uden at distrahere dem med meddelelser eller notifikationer, så de kan arbejde uforstyrret. Kaspersky Small Office Security passer bare sit arbejde, imens du passer dit.BESKYTTELSE MOD RANSOMWARE FOR UAGTSOMME MEDARBEJDERE


Selv hvis en medarbejder har fulgt et ondsindet link, og ransomware forsøger at kryptere arbejdsfiler, bliver der automatisk oprettet en sikkerhedskopi af den ukrypterede fil, så du kan gendanneUNDGÅ SVINDEL- OG FUPFÆLDERNE PÅ NETTET


Ekstra sikkerhedslag forhindrer tyve i at stjæle din virksomheds penge: Når du bruger onlinehandel eller anvender netbank, kontrollerer vores enestående Safe Money-teknologi, at webstedet er sikkert, og at webstedet er ægte, før siden åbnes i en særligt beskyttet tilstand (kun til PC og Mac)UNDGÅ SVINDEL MED KONTOOVERTAGELSE


Password Manager gemmer og beskytter alle dine adgangskoder og værdifulde filer på tværs af alle de enheder, du bruger – du skal kun huske én adgangskode.


Få besked, hvis din filserver har en svag adgangskode (f.eks. "1234"), eller hvis adgangskoden ikke er blevet ændret i lang tid.BRUGERVENLIG BESKYTTELSE AF HELE DIN VIRKSOMHED


Flere lag af beskyttelse i én brugervenlig pakke – erfaring er ikke nødvendig for at opnå maksimal sikkerhed i din virksomhed med minimalt besvær.


Praktisk webportal
For at gøre det nemt for dig har Kaspersky Small Office Security som virksomhedsløsning en dedikeret portal – ksos.kaspersky.com – hvor du kan kontrollere status for din licens og udløbsdato, se de beskyttede enheder eller sende en anmodning om support, hvis du har brug for hjælp.


Beskyttelse af Windows-filserver
Beskyt Windows-filservere mod ransomware og cryptolockers: System Watcher registrerer og blokerer skadelig aktivitet og muliggør tilbageførsel af skadelige handlinger.


Software Updater indeholder en liste over nye tilgængelige opdateringer til installerede programmer, hvilket gør det nemt at slette ubrugte eller forældede systemdata.


Arbejd sikkert på mobile enheder
Skal du arbejde på farten? Kaspersky Labs mobile sikkerhedsteknologier betyder, at du forbliver beskyttet, uanset hvor du arbejder fra – også når medarbejdere arbejder på deres egne mobile enheder. Beskyt Android-baserede smartphones og tablets – herunder funktioner til at låse, slette og lokalisere bortkomne enheder.


Sikkert internet, e-mail og beskyttelse af personlige oplysninger
Beskyt mod forsøg på at tage dine virksomhedsdata og dit netværk som gidsel ved at blokere skadelige websteder. Bloker mistænkelige downloads, bortfiltrer phishing-e-mails og skadelige vedhæftede filer. Søg efter og fjern uønskede og usikre browserudvidelser, og beskyt dit privatliv med særlige "spor ikke"-funktioner.


Beskyt følsom data og personlige oplysninger
Sikkerhedskopiering og krypteringsteknologier beskytter dine følsomme data mod brud på sikkerheden, bøder og tabt fortjeneste. En databoks giver dig et ekstra lag af sikkerhed med adgangskodebeskyttet lagring på din computer for at beskytte følsomme data mod nysgerrige blikke.


Opbevar og overfør værdifulde filer sikkert
Ingen anden leverandør kan matche Kaspersky fantastiske resultater i uafhængige tests. I 2018 deltog Kasperskys produkter i 88 uafhængige tests og anmeldelser. Vores produkter er blevet tildelt 73 førstepladser og har ligget i top-3 77 gange.

Windows Server:
Microsoft Windows Server 2016 / 2019 (Essential / Standard) med 2GB RAM.
Microsoft Windows Server 2012 / 2012 R2 (Foundation / Essential / Standard) med 4GB RAM.
Microsoft Windows Small Business Server 2011 (Essential / Standard) med Service Pack 1 (SP1) eller nyere og 8GB RAM.
Microsoft Windows Server 2008 R2 (Foundation / Standard / Enterprise) med Service Pack 1 (SP1) eller nyere og 512MB RAM.
* 32-bit (x86) versioner af Microsoft Server er ikke understøttet!
* Server Core Installation er ikke understøttet!


Windows:

Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.
* Version 2021 til Apple macOS 10.14 (Mojave), 10.15 Catalina), 11 (Big Sur).
* Version 2020 til Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra).

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 5.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 12 eller nyere.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 5 til 25 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Version: 2021

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]