check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Kaspersmy Antivirus til Android

Kaspersky Standard til Android

DKK 69

Kaspersky Standard til Android beskytter din telefon mod virus, malware, phishing og tyveri.

Regular price: 69.0000 DKK In stock! Order now!
69 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

69 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Kaspersky Standard til Android: Beskyt din smartphone, tablet og dine data


Kaspersky Antivirus til Android er en omfattende sikkerhedsløsning, der beskytter din Android-enhed mod malware, phishing, tyveri og andre online trusler. Den tilbyder en række funktioner, herunder:


Automatisk antivirus: Kaspersky Antivirus til Android tilbyder indbygget beskyttelse mod virus, malware og andre trusler. Denne funktion, kaldet Automatisk antivirus, scanner konstant din enhed for at finde og neutralisere potentielle farer. Den kan også blokere adware og apps, der kan bruges til at beskadige din enhed eller stjæle dine personlige data.
Kaspersky opdaterer konstant sin virusdatabase med nye definitioner, der hjælper med at genkende og stoppe nye trusler. Når du opdaterer Kaspersky, sikrer du dig, at du har den bedste beskyttelse mod de nyeste malwareprogrammer og andre online-trusler.
Under scanning flytter Kaspersky mistænkelige filer til Karantæne. Her opbevares de i et komprimeret format, der forhindrer dem i at forårsage skade. Du kan enten slette filerne permanent eller gendanne dem (Kaspersky fraråder dog at gendanne filer fra karantæne, da de kan være skadelige).


Sikker Søgning: Phishing-websteder er falske kopier af legitime websteder, som f.eks. din bank eller dit kreditkortselskab. De forsøger at narre dig til at indtaste dine personlige oplysninger, f.eks. adgangskoder eller bankkontonumre. Kaspersky Sikker Søgning kan identificere og blokere disse websteder, så du undgår at blive offer for identitetstyveri eller andre former for online-svindel.


Sikre meddelser: Kaspersky scanner dine SMS'er, samt onlinebeskeder for at finde og blokere skadelige phishing-links.


Hvor er min enhed: Kaspersky Antivirus til Android beskytter dine data mod uautoriseret adgang og hjælper dig med at finde din enhed, hvis du mister den eller den bliver stjålet. Du kan fjernstyre din enhed fra en anden enhed via My Kaspersky.


App-lås: Med funktionen App-lås kan du beskytte dine personlige data. Du kan låse apps som Facebook, WhatsApp, Foto, Meddelelser, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Indstillinger og alle andre apps du ønsker, for at forhindre uønsket adgang til disse apps. Når du åbner en app, der er beskyttet af App Låse, beder Kaspersky appen dig om at låse op for adgangen til appen ved hjælp af din hemmelige kode, oplåsningsmønster eller fingeraftryk.


Opkaldsfilter: Kaspersky’s opkaldsfilter giver dig ro i sjælen ved at blokere uønskede opkald, herunder irriterende reklameopkald. Funktionen bruger en "sortliste" af kontakter, som du selv opretter, til at stoppe opkald fra uønskede numre. Når en person på din sortliste ringer til dig, vises din telefon som "optaget", og de får ikke mulighed for at forstyrre dig.


Scanning efter svage Indstillinger: Kaspersky scanner løbende din enhed for potentielle sikkerhedsproblemer. Den kører mindst én gang om dagen og tjekker for svage indstillinger i operativsystemet, som kan gøre din enhed sårbar over for angreb.


Sikker QR scanner: Kaspersky tilbyder en sikker løsning til scanning af QR-koder og stregkoder. Den dekrypterer informationen gemt i koderne og giver dig sikker adgang til den. Samtidig tjekker den alle links for at sikre, at de er sikre at besøge.


 

Android:
Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og andre sprog

Antal licenser: 1 eller 2 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Android

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]