Landscape presets til billeder

Gør dine natur og landskabsbilleder endnu mere unikke
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
199 DKK Inkl Moms

+ Så snart du har gennemført dit køb, får du omgående tilsendt et download-link, så du kan få adgang til dine filer.

Antal:
ELLER
 

Med vores Landscape preset pakke kan du gøre dine landskapsbilleder endnu mere fremragende end de er i forvejen. Når du bestiller vores Golden Hour Backlight får du følgende:


45x Lightroom-presets (9 temaer med 5 indstillinger i hver og HUSK at så længe dit program kan loade .cube filer kan disse også bruges)


1x PDF-instruktion på Dansk om, hvordan man installerer og bruger vores presets i lightroom. Skal du installerer dem i andre programmer anbefaler at du finder en vejledning på YouTube.


Fungerer bedst med:


Landskab og naturbilleder


Vi anbefaler altid at du tager bilelder i RAW hvis du bruger et DSLR kamera. Dog kan du også bruge vores presets selvom det er taget på en smartphone eller ligene.


Tag dine landskabsbilleder til helt nyt niveau


Se sammenligningen nedenfor! Vi gør opmærksom på at opløsningen på billederne er sat ned for at siden arbejder hurtigere.Lightroom

Filerne du modtager er .cube, så alle andre systemer hvor du kan loade .cube filer kan du bruge dette produkt.

Det gælder programmer som:

Affinity Photo
Luminar
Adobe Photoshop CC

Sprog: Engelsk

Platform: Lightroom, Luminar, Affinity, Windows - Mac

Producent : Visual kingdom

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]