check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Sony vegas pro edit

Magix Movie Studio 2023

DKK 599
Er det blivet tid til at lave lidt bedre videoer?
Regular price: 599.0000 DKK In stock! Order now!
599 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Med MAGIX Movie Studio 2023 er det er aldrig gået hurtigere. Den prisbelønnede software Movie Studio 2023 byder på en masse effekter, hjælper dig via. guides og har nu en ny ultrahurtig INFUSION Engine. Men det er selvfølgelig ikke alt.


Hele formålet med Magix Movie Movie Studio er at gøre det nemt for dig at lancere dine videoer. Det hele sker via 4 simple steps!


1. Importér medier
Har du lavet utallige videoer og billeder på ferier eller til familiefester? Hent det hele ind i programmet, lige meget om det er fra videokameraet, din smartphone eller dit DSLR kamera.


2. Klipning af videoer
En af de afgørende faktorer når man arbjeder med video, er hastigheden. Med Magix Movie Studio kan du hurtigt tilpasse din video med klippefunktionen.


3. Finpudsning
Ryster det lidt på nogle optagelserne, eller nogle for mørke og andre for lyse? Movie Studio har alle de nødvendige værktøjer som gør, at du alligevel kan bruge dine optagelser samt kan du nemt tilføje titler, overgange og videoeffekter, som lige gør din film det ekstra perfekt.


4. Uploade og del din nye film 
Skal den færdige film deles med familie og venner? Del på youtube, facebook eller vimeo og nyd resultatet på fjernsynet i fuld 4K-/UHD-kvalitet.


Klipning af videoer. Movie Studio tager højde for din erfaring mht. videoklip. De scener, der ikke er helt så vellykkede, kan fjernes fuldautomatisk eller individuelt. Altid med støtte fra den interne guide funktion i programmet. Lige fra overførelse af dine optagelser fra kameraet til brænding af de færdige film på DVD eller ekspotering til YouTube, får du støtte fra guiden. Med klippe- og filmskabelonerne sparer du sågar tidskrævende klipning. Du kan bare oprette hele videon ved at vælge en skabelon, tilføje optagelserne, vælge scenerne - og så er du faktisk færdig!


Derudover får du fleksibel sporhåndtering. Det gør det hele bliver meget mere overskueligt. Så du nemt kan indele din videoer spor samt inddele dine spor i farvede grupper.


Det kan altid blive bedre!
Optimér dine videoklip med få klik, fjern ryst på dine optagelser, fix nemt dårlig belysning. Alt kan mere eller mindre korrigeres med Movie Studio. Du får specialværktøjer  til at forbedre dine optagelser. En fantastisk billedstabilisering som gør at rystede videoer pga. stærk vind, manglende stativ eller hvis du har optaget med et action kamera  nemt og præcist bliver stabiliserede via. den nye prof-stabiliseringsløsning. Automatisk justering af dårlige lysforhold eller ikke helt så gode kameraindstillinger.


Det er utrolig sjovt arbejde videoer når det er nemt og hurtigt. Men udover en brugervenlig arbejdsgang tilbyder Magix Movie Studio et væld af enestående effekter Intros/outros, overgange, animerede titler og animerede rejseruter, slow-motion, time lapses, kamerakørsler, zooms. Musik, lydeffekter. Med 1.500 specialeffekter er du sikker på at kunne lave forskellige videoer hver eneste gang. Det handler faktisk mere om at kunne begrænse sig.


Derudover får du adgang til filmmusik & lydeffekter skaber liv i dine videoer. Udvalget i Movie Studio rækker lige fra klassisk filmmusik til rock. Fra fuglekvidder til bølgebrus. Det faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vil kombinere dem i din video. Som sagt så sørger Movie Studio for, at du aldrig løber tør for effekter, og at dine videoer altid virker nye og lækre.


En anden lille ting, men som har en stor effekt er de animerede rejseruter. Movie Studio har tilføjet en masse populære rejserute-animationer. Og de har nu fået et facelift. Så på den måde kan du vise at du f.eks. har rejst imellem destinationer eller du kan animere turen fra A til B.


Magix Movie Studio er til dig, som skal i gang med at lave videoer, du har måske prøvet det lidt tidligere, men vil gerne lige kunne lave dem lidt bedre. Magix Movie Edit Pro giver dig mulighed for at få et mere proffessionel look på dine videor samtidig med at det er nemt og brugervenligt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 21H2 64-bit version (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
* 32-bit Windows er ikke understøttet.

Minimum:
CPU: 2,4 GHz Intel- eller AMD processor med understøttelse af 64-bit.
RAM: 4 GB hukommelse.
HDD: 2 GB ledig diskplads.
Microsoft DirectX 11 kompatible grafikkort med 512 MB VRAM.
Skærmopløsning på 1280x1024.

Anbefalet:
CPU: 2.8+ GHz Quad-core Intel- eller AMD processor med understøttelse af 64-bit.
RAM: 8+ GB hukommelse.
SSD: 2+ GB ledig diskplads.
Microsoft DirectX 11 kompatible grafikkort med 4+ GB VRAM.
Skærmopløsning på 1280x1024 eller højere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producentnummer: 639191910258

Version: 2023

Producent : Magix

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]