check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Malwarebytes Anti-Malware Premium

Malwarebytes Premium

DKK 299

Forstærk din nuværende sikkerhedsløning med ekstra sikkerhed fra Malwarebytes Anti-Malware Premium.

Regular price: 299.0000 DKK In stock! Order now!
299 DKK Inkl Moms

+ Herunder kan du vælge antal installationer samt hvor længe en periode du ønsker beskyttelse af dine enheder.

* Påkrævede felter

299 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Malwarebytes indeholder fire lag af malware-knusende teknologi. Med fordele som smartere sporing af de nyeste trusler, samt specialiseret ransomware beskyttelse.


Malwarebytes er beregnet til at blive brugt sammen med en nuværende antivirus løsning og skal IKKE ses som en erstatning for en almindelig sikkerhedspakke. Hvis du bruger Malwarebytes Anti-Malware, skal du køre det sammen med et primært antivirusprogram for at holde din computer i tip-top sikkerhedsform. Malwarebytes giver dig et ekstra lag af sikkerhed og specielt med fokus på ransomware, som man ser er mere og mere udbredt.


Du vil opleve, at Malwarebytes Anti-Malware er meget nemt at bruge. Så snart du har åbnet Malwarebytes Anti-Malware kan du afvikle en scanning og softwaren vil tjekke de mest udsatte steder i din computer for malware. En normal scanning af hele computeren tager kun fra 10 til 15 minutter. Det er en del hurtigere end konkurrerende programmer. Malwarebytes Anti-Malware er også meget præcis i sine scanninger og softwaren finder ikke kun malware, men også potentielle sikkerhedshuller i din computers indstillinger osv.

Malwarebytes er et vigtigt sikkerhedsprogram for mange computerbrugere, at have installeret på deres computer. Den er ressourcelet, hurtig og bedst af alt fremragende til at fjerne de nyeste malware infektioner, som er sluppet løs. Som program bliver Malwarebytes opdateret utallige gange i løbet af dagen med henblik på at yde dig en komplet beskyttelse hele tiden mod trusler, efterhånden som de dukker op.

Modulet til real-time beskyttelse vil blokere infektioner på din computer, i takt med at de skabes, eller afvikles. Real-time beskyttelsesmodulet vil også blokere adgang til kendte malware distributionskanaler for at beskytte dig mod hjemmesider, som vil kunne prøve på at omdirigere dig til ondsindede sider som eneste formål er at misbruge din personfølsomme data.

Helt konkret, så tilbyder Malwarebytes disse fire malware-bekæmpende moduler:

Anti-malware
Anti-ransomware
Anti-Exploit
Malicious website protection

Især ”Anti-ransomware” modulet er på sin vis banebrydende eftersom det beskytter dine filer mod at blive låst og holdt som gidsler af cyberkriminelle – Malwarebytes er et solidt forsvar som blokerer ransomware angreb imod din computer.

En anden ny funktion i Malwarebytes sporer og forhindrer kontakt med falske hjemmesider og ondsindede links. Du bliver proaktivt beskyttet mod at downloade malware og mod forsøg på hacking, samt ulidelige reklamebannere som forsøger at inficere din computer. Er du ængstelig for at skulle bevæge dig rundt i et ”dårligt” internetnabolag? Nu, behøver du ikke være det med Malwarebytes installeret.

Malwarebytes Anti-Malware er en hurtig og effektiv sikkerhedsløsning til fjernelse af malware og fungerer som et præventivt værn imod fremtidige infektioner på din computer.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1. (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows

Producent : Malwarebytes

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]