check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

McAfee Internet Security

McAfee Internet Security

DKK 99
McAfee Internet Security er en sikkerhedspakke med virus-scanner og firewall
Regular price: 99.0000 DKK In stock! Order now!
99 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal enheder og hvor længe en periode du ønsker beskyttelse

* Påkrævede felter

99 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

McAfee Internet Security er en komplet sikkerhedsløsning, hvis formål er at hjælpe dig med at beskytte din computer mod virus og malware. McAfee indeholder adskillige sikkerhedsværktøjer, som har det fælles mål at gøre din computer sikker, både i forhold til ondsindet software som virus, malware, spyware og imens du surfer på internettet.

Online beskyttelsen i McAfee Internet Security sigter imod at forhindre virus og malware i at blive installeret på din computer. Selve virusscanningen kontrollerer hver fil, når computerens operativsystemet, eller du selv, forsøger at afvikle dem. Virusscanningen anvender den samme fremgangsmåde ved e-mail vedhæftninger og filer modtaget via chat-applikationer.

McAfee Internet Security indeholder følgende moduler og funktioner:

Antivirus
Sårbarhedsscanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
Sårbarhedsscanner
Firewall
Identitetsbeskyttelse
Optimeringsværktøjer


Ekstra systemværktøjer

Du kan beskytte følsomt data mod, at der bliver skabt adgang til dem af andre brugere ved at anvende makulatoren, når du sletter en fil. Når du sletter en fil, sikrer du dig således, at den ikke kan gendannes af andre brugere. McAfee indbefatter også mulighed for at sikkerhedskopiere dine filer til en sikker online placering for at forhindre datatab ved et computernedbrud og lign.

For at rense dit harddisk for unødvendige filer, kan din computer blive scannet periodisk af McAfee QuickClean modulet. Dette værktøj sporer og renser de midlertidige filer, historikken i din internetbrowser og de slettede e-mails fra din Outlook eller lignende e-mail klient.


Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).
* Build 16.0.103+ til Microsoft Windows 10 eller nyere.
* Build 16.0.54 til Microsoft Windows 8.1.

macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyere.
* Build 4.22.x+ til Apple macOS 12.x (Monterey) eller nyere.
* Build 4.22.x til Apple macOS 11.x (Big Sur).

* Build 4.21.x til Apple macOS 10.15.x (Catalina).

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 9.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.
* Følgende Android varianter kan have kompatibilitetsproblemer, så prøv programmet før køb: Color OS(Oppo), EMUI, HarmonyOS(Huawei), MIUI(Xiaomi) og OxygenOS(OnePlus)


iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 15 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]