check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Norton 360 Deluxe med VPN

Norton 360 Deluxe med VPN - 25 - 50 GB backup

DKK 159

Omfattende beskyttelse til 3 eller 5 enheder. Antivirus, VPN, Dark Web-overvågning, forældrekontrol, adgangskodeadministrator & cloud backup.

Regular price: 159.0000 DKK In stock! Order now!
159 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer du ønsker beskytte

Alt efter hvilken udgave du vælger er der inkluderet forskellige mængder af backup. Derudover er alle funktioner og beskyttelse det samme.
 
Norton 360 3pc er inkl. 25 GB backup plads
Norton 360 5pc er inkl. 50 GB backup plads

* Påkrævede felter

159 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Norton har altid haft et rygte for at tilbyde antivirus- og databeskyttelse af meget høj kvalitet. Med Norton 360 Deluxe får du en kompetent og samlet sikkerhedspakke til alle dine enheder (Windows, Mac, iOS og Android).

Så snart du har installeret Norton 360 på din enhed kan du overlade alt sikkerhedsarbejdet til Norton antivirusprogrammet og have ro i sindet.

Funktioner i Norton 360 Deluxe:

- Du kan installere Norton 360 Deluxe på op til 3 enheder i Windows, Mac, iOS eller Android efter behov

Antivirus
Antispyware
Antimalware
Ransomware-beskyttelse
Firewall (Windows og Mac)
Online backup på 50 GB
Kodeordshusker
Forældrekontrol
Secure VPN (5 enheder)
SafeCam (Windows)Funktionerne i Norton 360 Deluxe 

Norton 360 har et meget effektivt antivirus og antimalware sikkerhedsniveau som hele tiden overvåger din computer, filer og programmer. Alt mistænkelig adfærd eller forsøg på adgang til din enhed bliver nøje gransket og blokeret ved den mindste tvivl.

På enheder med Windows eller Mac får du en stærk firewall som arbejder helt lydløst i baggrunden og blokerer alle angreb fra hackere eller installerede programmer som forsøger at snige skadelige filer ind på din enhed. Denne firewall overvåger alt datatrafik til og fra din enhed og blokerer alt som er mistænkeligt.

Til sikkerhedskopiering og backup af din data stiller Norton 360 i alt 50 GB plads når du vælger til 5 enheder og 25 GB når du vælger at dække 3 enheder, til rådighed online. Denne online backupplads er primært tiltænkt dine mest essentielle filer og data. Du kan nemt oprette en backup af udvalgte filer og på kort tid genskabe filer, hvis behovet opstår. Samtidigt har du altid adgang til dine filer, så længe du er på en enhed med internetadgang.

Hvis du ofte logger på konti og tjenester online vil du blive meget glad for Nortons kodeordshusker. Denne kodeordshusker hjælper dig med at skabe komplekse kodeord med ét enkelt klik og dernæst gemme dem i et krypteret cloud-baseret pengeskab. Du skal kun logge på din kodeordshusker og herfra kan du automatisk logge ind alle steder, så du slipper for at skrive kodeord ind hver gang og gemme dem i en notesblok eller usikkert Excel-ark.

Med funktionen Forældrekontrol kan du tilpasse de hjemmesider som dine børn har adgang til for at undgå misbrug af deres lidt mere naive adfærd på internettet end vi voksne har. Du kan også overvåge hvilke videoer og hjemmesider dine børn besøger, samt filtrere voksenindhold fra og blokere for download af pengeslugende apps.

Med til Norton 360 følger en Secure VPN som er tiltænkt online anonymitet og sikring af din enhed på offentlige netværk og Wi-Fi hotspots. Sidder du i en lufthavn eller på en café, så gå aldrig på internettet uden først at være tilkoblet en VPN. Alle usikre netværk er åbne for misbrug og afluring af din internettrafik, kodeord og e-mails. Med til Norton 360 følger en kraftig VPN med installation på op til 3 enheder.

SafeCam er en funktion til beskyttelse af dit webcam, så tredjepart kan spionere igennem din enheds webcam, bliver umuliggjort. Ofte vil cyberkriminelle bruge en enheds webcam til at spionere på brugeren til misbrug eller afpresning.


Denne udgave af Norton 360 kan installeres på op til 3 separate enheder hver med en VPN. Licensperioden er på 12 måneder. Der følger 50 GB til online backup.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 eller nyere (alle versioner). Nogle beskyttelsesfunktioner er ikke tilgængelige i Windows 8 Start-skærmbrowsere.
Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere med SHA2-understøttelse.

macOS:
Nuværende og tidligere to versioner af Apple macOS.
* Funktioner der ikke er understøttede: Norton Cloudbackup, Norton-forældrestyring, Norton SafeCam.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:

iPhones eller iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og andre sprog

Antal licenser: 3 eller 5 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]