Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Norton AntiVirus Plus

DKK 119
Kompetent antivirusprogram med beskyttelse mod malware, spyware og ransomware.
Regular price: 119.0000 DKK In stock! Order now!
119 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

+ Vi gør opmærksom på at når du køber denne licens vil du blive bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger. Dette skyldes at norton kræver på alle deres produkter at man tilmelder sig automatisk fornyelse. Men når du har købt din licens hos e-Gear.dk skal du ikke være bange for at du betaler 2 gange for produktet. Tilmeldingen skal bare deaktiveres efter du har aktiveret produktet hos norton. I denne guide kan du se hvordan man gør:

Sådan deaktivere du automatisk fornyelse


 


Norton har altid haft et rygte for at tilbyde antivirus- og databeskyttelse af meget høj kvalitet. Med Norton AntiVirus Plus får du et effektivt og pålideligt antivirusprogram til installation på enten Windows eller Mac.

Så snart du har installeret Norton AntiVirus Plus på din enhed kan du overlade alt sikkerhedsarbejdet til Norton og have ro i sindet.

Funktioner i Norton AntiVirus Plus:

- Du kan installere Norton AntiVirus Plus på 1 enhed i Windows eller Mac.

Antivirus
Antispyware
Antimalware
Ransomware-beskyttelse
Firewall (Windows og Mac)
Online backup på 2 GB
Kodeordshusker


Funktionerne i Norton AntiVirus Plus forklaret

Norton AntiVirus Plus har et meget effektivt antivirus og antimalware sikkerhedsniveau som hele tiden overvåger din computer, filer og programmer. Alt mistænkelig adfærd eller forsøg på adgang til din enhed bliver nøje gransket og blokeret ved den mindste tvivl. Ransomware-beskyttelsen sikrer din enhed imod datatyveri og afpresning ved datalæk.

På enheder med Windows eller Mac får du en stærk firewall som arbejder helt lydløst i baggrunden og blokerer alle angreb fra hackere eller installerede programmer som forsøger at snige skadelige filer ind på din enhed. Denne firewall overvåger alt datatrafik til og fra din enhed og blokerer alt som er mistænkeligt.

Til sikkerhedskopiering og backup af din data stiller Norton AntiVirus Plus i alt 2 GB plads til rådighed online. Denne online backupplads er primært tiltænkt dine mest essentielle filer og data. Du kan nemt oprette en backup af udvalgte filer og på kort tid genskabe filer, hvis behovet opstår. Samtidigt har du altid adgang til dine filer, så længe du er på en enhed med internetadgang.

Hvis du ofte logger på konti og tjenester online vil du blive meget glad for Nortons kodeordshusker. Denne kodeordshusker hjælper dig med at skabe komplekse kodeord med ét enkelt klik og dernæst gemme dem i et krypteret cloud-baseret pengeskab. Du skal kun logge på din kodeordshusker og herfra kan du automatisk logge ind alle steder, så du slipper for at skrive kodeord ind hver gang og gemme dem i en notesblok eller usikkert Excel-ark.


Denne udgave af Norton Antivirus Plus kan installeres på 1 enhed. Licensperioden er på 12 måneder. Der følger 2 GB til online backup.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 eller nyere (alle versioner). Nogle beskyttelsesfunktioner er ikke tilgængelige i Windows 8 Start-skærmbrowsere.
Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere med SHA2-understøttelse.

macOS:
Nuværende og tidligere to versioner af Apple macOS.
* Funktioner der ikke er understøttede: Norton Cloudbackup.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]