Panda Dome Complete

Den venlige Panda sørger for at holde din computer fri for virus og malware.
Regular price: 279.0000 DKK 279 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
279,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

279,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Antivirusbeskyttelse, firewall, sikkerhedskopiering af filer, styring af webtilslutning og ydelsesoptimering, alt sammen i en enkelt pakke parat til at beskytte din computer.

Panda Dome Complete leverer real-time beskyttelse mod alle former for malware. Når du gennemfører en manuel scanning, kan du vælge at inspicere kritiske områder for at spore aktiv virus, udføre en fuldstændig scanning, eller blot analysere visse mapper.

Herudover kan Panda rense alle tilknyttede USB-enheder automatisk, forhindre dine Wi-Fi netværk i at blive anvendte uden din tilladelse og sikre kommunikationen med den integrerede firewall.

Antal licenser: 1

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2019

Producent : Panda Security

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]