check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Pexels - Gratis Billeder og video

DKK 0
Med mere end hundredtusindvis af gratis fotos og videoer. Som du frit og gratis kan bruge i dine projekter.
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Såfremt du leder efter billeder eller videoer som skal bruges til commicielle projekter som du tjener penge på at sælge videre, så anbefaler vi at du sætter dig helt ind i licensreglerne som du kan læse mere om her.


pexels


Hver dag tilføjes der endnu flere i høj kvalitet er Pexels en af de største på markedet når det handler om stock fotos. Alle fotos, er uploadet af deres brugere fra hele verden. På Pexels sørger de for, at alle publicerede billeder i den højeste kvalitet også er det licenseret under Pexels-licensen.


Deres mission er simpel!


De hjælper millioner af designere, forfattere, kunstnere, programmører og andre brugere med at få adgang til smukke fotos, som de frit kan bruge, hvilket gør dem i stand til at skabe fantastiske produkter, design, historier, websteder, apps, kunst og andet. De kalder det: "Store kreative muligheder"


Pexels er et gratis lager- og video-websted. Ja de har faktisk også en -app, der hjælper designere, bloggere og alle, med at finde fantastiske fotos og videoer, der kan downloades og bruges gratis. Hvis du ser et foto eller en video, du kan lide, skal du blot downloade det gratis (Thats it).


I toppen af siden indtaster du blot et søgeord og klikker søg. Så bliver du præsenteret for alle dem som matcher din søgning og igen, åben billedet og download. Herefter kan du bruge det i dit projekt.


Pexels Licens


Helt enkelt
Alle fotos og videoer på Pexels kan downloades og bruges gratis.


Hvad er tilladt?


- Det er gratis at bruge alle fotos og videoer på Pexels.
- Der kræves ingen tilskrivning. Det er ikke nødvendigt at kreditere fotografen eller Pexels, men det påskønnes altid.
- Du kan redigere fotos og videoer fra Pexels. Vær kreativ, og rediger dem, som du har lyst.


Brug det på dit nye websted, din blog eller i din app

Brug fotoerne og videoerne online – uanset om det er et websted, en e-handelsbutik, et nyhedsbrev, en e-bog, en præsentation, en blog eller en skabelon, du sælger.


Markedsfør dit produkt
Opret unikke annoncer, bannere og marketingkampagner med fotos fra Pexels, og markedsfør dit produkt.


Udskriv marketingmateriale
Brug fotoerne til løbesedler, postkort, invitationer, magasiner, albummer, bøger, cd-covers med mere.


Del dem på sociale medier
Få et større publikum ved at lægge autentiske og fængslende fotos og videoer ud på sociale medier, som f.eks. Facebook, Instagram eller YouTube.


MEN! Hvad er ikke tilladt?


Det handler faktisk bare om at respektér deres bidragsyderes hårde arbejde, og husk på følgende.


✕ Personer, der kan identificeres, må ikke stilles i et dårligt lys eller fremstilles på en måde, der kan opfattes som stødende.


✕ Du må ikke sælge kopier af et foto eller en video, f.eks. som en plakat, et tryk eller på et fysisk produkt, uden at redigere fotoet eller videoen først.


✕ Du må ikke antyde en form for opbakning til dit produkt fra de personer eller varemærker, der er på billedet.


✕ Du må ikke videredistribuere eller sælge fotos og videoer på andre platforme for lagerfotos eller baggrunde.


 

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]