check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

PhotoWhoa - Gratis e-bøger om fotografi

DKK 0
Er du vild med at tage billeder. Mangler du lidt inspiration til hvordan eller måske bare lidt tips og tricks?
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Hvis du er vild med at tage billeder på dit kamera eller mobil. Men gerne ville blive lidt klogere på tekniker eller lyssætning med mere. Så tilbyder PhotoWhoa et stort udvalg af gratis e-bøger, som du frit kan downloade direkte til din computer.

Hos e-Gear.dk er vi vilde med billeder, men ofte savner man lidt inspiration til hvordan man lige kan få dem lidt bedre. Her har vi løbende brugt PhotoWhoa til inspiration og ikke mindst til at blive lidt klogere på forskellige tekniker alt efter behov.

F.eks. sælger vi Affinity Photo og i starten da vi arbejdede med programmet var der nogle funktioner som var lidt anderledes end i f.eks. photoshop, som vi skulle bruge. Her fandt vi faktisk en super god e-bog på PhotoWhoa, som vi kunne bruge til formålet - Nemlig: 24 Free Affinity Presets


Grundlæggende kan du finde alt fra begynderguides til Adobe lightroom, Gratis presets som du kan bruge i lightroom, affinity eller luminar og gratis e-bøger om lysopsætning og meget mere.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]