Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Gratis Lightroom Presets

Har du Lightroom, så har PresetPro et hav af gratis presets du kan downloade gratis
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!
 

Elsker du at tage billeder på dit kamera? Impoterer du dem til Lightroom for lige at giver farverne lidt mere liv? Så vil du elske PresetPro!

På dette link finder du et hav af gratis presets som du frit kan downloade og bruge på dine billeder. Du finder alt fra vintage, sommer, presets der er perfekte til landskaber, by billeder, protræt billeder, biler og meget mere.

Når du klikker på "Se mere knappen" lander du på vores partnerside PresetPro og her ser du så alle de gratis lightroom presets du kan downloade til din computer. Det eneste du skal gøre er at vælge den preset pakke du ønsker:


 


Derefter skal du klikke på "Start download now" som du ser det herunder:Se her hvordan du installerer lightroom presets i Adobe Lightroom CC

Har du en ældre eller nyere udgave af lightroom, anbefaler vi at du smutter forbi youtube og søger "How to install lightroom presets in" også den udgave du har.


Du har også mulighed for at downloade gratis lightroom profiles - hvis du bedst kan lide at arbejde med profiles fremfor presets. Er du lidt usikker på hvad forskellen er på Presets og Profiles i lightroom?

Så se denne video:

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]