check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Slack - Perfekt til chat og video samtaler

DKK 0
Har du brug for et godt online chat program som samtidig kan holde styr på projekter, tidslinjer og meget mere? Så er Slack et rigtig godt valg!
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Har du brug for et godt online chat program som samtidig kan holde styr på projekter, tidslinjer og meget mere? Så er Slack et rigtig godt valg både til privaten, foreningen, klubben eller til arbejdet. Med Slack har du mulighed for at sparer et hav af e-mails, i vil altid kunne finde tilbage til specifikke samtaler, filer som er delt og meget mere. Det er et webbaseret, realtids kommunikationsværktøj, der fås som en enkelt applikation til desktops / laptops, mobile enheder og også som en webapp. Grundlæggende er det et privat chat- og samarbejdsrum for dine medarbejdere.


slack banner


For mange virksomheder har det erstattet e-mail / private fora / chat rooms som den primære interne tekstbaserede kommunikationskanal. Slack samler dine samtaler! Med kanaler i Slack ved du og dit team, hvor der skal stilles løbende spørgsmål, dele opdateringer, så man konstant er opdateret.


 


slack banner


Slack har set massiv fremgang i covid-19 perioden, da folk skulle finde gode kommunikationsværktøjer imens de arbejdede hjemme. En af de helt store fordele ved Slack i denne forbindelse, var muligheden for at afholde  møder mere effektivt med videokonferencer. Det er lettere, når du sidder ansigt til ansigt. Videokonferencer hjælper dig med at dele information mere effektivt, så er det faktisk også en del hurtigere.


Del dine ideer og din skærm!
Deling af din skærm under et videokonferenceopkald hjælper med at kommunikere komplekse ideer hurtigt og enkelt!


Adgang fra alle enheder og placeringer
Slack kan du hente som en App, se det direkte i en browser eller hente det ned som et skrivebordsprogram. Arbejder du hjemmefra? Eller med et team i et andet land? Er Slack det helt rigtige værktøj.


Saml dit team i kanaler
En kanal er ofte baseret på en gruppe af personer, et relateret til et projekt eller et emne. Alle som er tilknyttet denne kanal kan se de samme meddelelser og har mulighed for altid at gå ind og samle op, så de er konstant er opdateret.


Del filer
Del filer og meddelelser med de personer som er tilknyttet kanalen. Det er gør det bare nemmere at samle det hele et sted.


Samarbejd med partnere
Arbejd hurtigere med eksterne klienter, leverandører og mere ved at arbejde i en kanal.


Giv projekter en dedikeret kanal, ikke uendelige e-mailkæder, som ingen kan finde rundt i. Det kan være svært og ikke mindst trættende at skulle holde styr på mails, som sendes frem og tilbage imellem flere personer. Med Slack sparer du tid ved at se alle samtaler ét samlet sted.


Det hele er lidt hurtigere
Slack giver dig adgang til realtidssamtaler med enkelt personer eller i teams. Det let at få en bestemt persons opmærksomhed med en besked, når du har brug for et hurtigt svar.


Arbejd mere effektivt
Hold dig opdateret, tag hurtigere beslutninger ved at samle kommunikation ét sted.


Hvordan Adskiller Slack sig fra E-mail?
Da dataene er tilgængelige på en privat online platform, behøver du ikke videresende vigtige e-mailkæder til nye personer som er tilknyttet. 


Du kan interagere med dataene i realtid og redigere direkte i sendte meddelelser fremfor at stresse over at skulle sende en masse e-mails.


Slack er perfekt til dig som er del af en forening, har brug for at holde tæt dialog med en gruppe af personer løbende. Det skal ikke sammenlignes med messenger eller en groupe på facebook.


Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]