Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Office erhverv

I vores kategori office til erhverv har vi samlet de mest solgte office produkter som bruges i det daglige hos SMV virksomheder. Microsoft 365 har i dag taget mere og mere over fremfor de enkeltstående udgaver som f.eks. Microsoft office home and business. Det smarte ved Microsoft 365 er at du får adgang til alle deres programmer i en samlet pakke. Derudover har du mulighed for at dække fra 5 enheder med Microsoft Personal og helt op til 30 enheder med Microsoft Family - Ja det gælder også 30 enheder i virksomheden.

Derudover kan du nemt styrer hvilke programmer der er installeret på den enkelte enhed og hvem i virksomheden der har adgang til de forskellige installationer. Det hele kan styres fra én enkelt computer i virksomheden. Det er effektivt, hurtigt og billigt.

Der er naturligvis forsat virksomheder som har brug for enkelt installationer og derfor finder du naturligvis også løsninger til dette. Er du usikker på hvilken løsning du skal vælge, så du naturligvis meget velkommen til at skrive til os på [email protected], så skal vi nok vejlede dig til den helt rigtige løsning første gang.


Hos e-Gear.dk anbefaler vi følgende løsninger

 
Resultat
  1. Søger du et skarpt men billigere alternativ til Microsoft Office. Så er SoftMaker et godt valg!
    √ På lager
    699 DKK Inkl Moms

    Abonnementsperiode : Livstid

    Antal : 1 enhed for virksomheder / 5 enheder for private