Kaspersky Mobile Security for
Android
 
F-Secure Mobile Security for

Android

 

Hvis du ikke allerede har installeret en form for antivirus og anti-malware app på din Android mobiltelefon eller tablet computer, så udsætter du dig selv for en risiko for infektion fra virusbefængte hjemmesider, phishing links i beskeder, ondsindede apps og malware som spredes via diverse kilder.

Den gode nyhed er, at dine valgmuligheder langt fra er begrænsede. De pålidelige Android antivirus apps tilbyder ikke kun beskyttelse imod virus og malware, men også et stort udvalg af funktioner vedrørende identitetsbeskyttelse online og anti-tyveri.

De antivirus-apps som vi anbefaler har også funktioner til sikkerhedskopiering af dine kontakter og anden data, sporing af din mobiltelefon eller tablet ved brug af deres interne GPS chip (f. eks ved tilfælde af tyveri), eller mulighed for at kunne tage et billede af en telefontyven med enhedens kamera og endog gøre brug af din Android Wear Smartwatch til at lokalisere din telefon.

Her på e-Gear.at forhandler vi også sikkerhedsløsninger til Android og vi vil anbefale ovenstående, hvis du har behov for at sikre din mobiltelefon eller tablet computer.