check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Trend Micro Internet Security

Trend Micro Internet Security

DKK 99

Avanceret beskyttelse mod nutidens trusler fra japanske Trend Micro, hvor både sikkerhed og brugervenlighed er i top.

Regular price: 99.0000 DKK In stock! Order now!
99 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

99 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Med Trend Micro Internet Security får du en rigtig god beskyttelse mod de mest almindelige trusler, samt en masse andre funktioner, som er med til at beskytte dig og din familie. Trend Micro Internet Security er simpelt og meget overskueligt program, som indeholder mange avancerede funktioner til at beskytte din computer mod blandt andet virus, spyware, malware og ransomware, samt til at sikre dine børns færden på internettet og holder din computer i top form.


Trend Micro Internet Security hovedvindue

Trend Micro Internet Security er fuldt kompatibel med Windows 11, så du kan shoppe, spille og socialisere online, uden at skulle bekymre dig om sikkerheden. Med Trend Micro Internet Security får du et beskyttelsesprogram i verdensklasse, som sikrer at du og dine enheder er beskyttet mod den seneste malware og svindel.


Trend Micro Internet Security indeholder følgende funktioner:
Antivirus
Browserbeskyttelse
Betalingsbeskyttelse
Antispam
Beskyttelse mod ransomware
Sikker sletning
Vault
Password Manager
Optimeringsværktøjer
Forældrekontrol


Antivirus med avanceret AI-læring: Vores cloud-baserede AI-teknologi, leverer yderst effektiv og proaktiv beskyttelse mod stadigt udviklende malware-infektioner. Du kan stole på, at Trend Micro forsvarer dig mod kendte og aldrig før sete angreb, og holder dig på forkant med det hurtigt skiftende trussellandskab. Udover at have følerne langt fremme når det kommer til det uvisse, så beskyttes din computer også imod mindre eksotiske angreb fra virus, spyware, orme og andre kendte former for malware.


Browserbeskyttelse: Søg sikkert på internet og bloker farlige websteder fra at stjæle din personlige data. Surf sikkert med Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome og lad Trend Micro advare dig om usikre hjemmesider inden du besøger dem.


Betalingsbeskyttelse: Med Trend Micro PayGuard betalingsbeskyttelse beskyttes dine finansielle transaktioner, inklusiv kreditkortoplysninger og personlige oplysninger ved online transaktioner, samt indkøb foretaget direkte i din standardbrowser i stedet for at skulle anvende en speciel browser til formålet Dette gør oplevelsen meget mere ligetil og lettere at anvende, så man er i langt højere grad sikret når man handler på nettet, end når der skal anvendes en special browser, da bekvemmelighed ofte vinder over sikkerhed når det skal gå hurtigt.


Antispam: Med Trend Micro Antispam Toolbar kan du filtrer svindel og spam mails fra i Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016 og 2019. Antispam scanner og blokerer e-mails på e-mailadresser der anvender POP3, SMTP eller Microsoft Exchange. Der kan opsættes forskellige kriterier for hvornår e-mails skal blokeres eller sorteres fra som spam, som for eksempel hvis e-mailen indeholder fremmedsprog eller ved at indstille hvor striks filteret skal være når e-mails sorteres fra.


Beskyttelse mod ransomware: Få komplet beskyttelse med flere enheder mod ransomware, vira, farlige websteder og identitetstyveri. Et forbedret mappeskjold beskytter dine værdifulde filer og digitale aktiver både lokalt og på sky-synkroniserede mapper som Dropbox®, Google Drive® og Microsoft® OneDrive®. Trend Micro stopper mere end 250 millioner trusler dagligt i, så du kan nyde dit digitale liv sikkert.


Sikker sletning: Med Secure Erase slettes filerne sikkert fra din computer, så de ikke kan genskabes senere. Ved en normal sletning, så fjernes kun mappeoplysninger, som bruges til at finde filen, men ikke selve indholdet af filen, som derfor kan genskabes på et senere tidspunkt. Det er muligt med indstillingen Permanent Erase, at overskrive de slettede filers placering 7 gange med tilfældig data, som gør det tæt på umuligt at genskabe indholdet af de slette filer. Funktionen opfylder USA's regerings standarder for datasikkerhed, så du er helt sikker på at filerne er væk, når du har slettet dem.


Vault: Med Vault kan du oprette en adgangskodebeskyttet krypteret mappe på computeren, hvor du kan opbevare alle dine personlige filer og dokumenter, som derefter kun kan ses efter at have angivet din adgangskode. Hvis du mister din computer og melder det til Trend Micro, så forsegles den krypterede mappe via fjernstyring og filerne kan ikke tilgås, ikke engang med din adgangskode. Forseglingen bliver først brudt når du har fået din computer og herefter kan filerne så atter tilgås efter du har angivet din adgangskode.


Password Manager: Lad Trend Micro gemme dine adgangskoder, så du aldrig glemmer login til dine online konti igen. Med Password Manager kan du bruge de mest kryptiske og unikke adgangskoder til at beskytte dine online konti, så de er nærmest umulige at knække for uvedkommende.
Med den stigende nethandel og brug af sociale medier, så stiger behovet for at oprette brugerkonti til forskellige services og hjemmesider, hvor vores data er i fare for at blive stjålet af hackere, så det er vigtigt, at vi sørger for at have lange sikre adgangskoder, for at beskytte vores data bedst muligt. Desværre er det ikke nemt at huske alle de mange adgangskoder, som vi skal oprette og her kommer Trend Micro Password Manager ind i billedet, da den kan huske alle de lange sikre adgangskoder og automatisk indtaste dem når de skal bruges. I stedet for op til 100 adgangskoder, så skal vi kun huske et enkelt, som er adgangskoden til Trend Micro Password Manager.


Optimeringsværktøjer: Med et PC-sikkerhedseftersyn scannes computeren for problemer, samt indstillinger der kan optimeres for at forbedre sikkerheden. Der undersøges blandt andet om de nyeste sikkerhedsopdateringer er installeret til Windows, samt om firewallen og kontoen er indstillet sikkert.
Der scannes også efter kompatibilitetsproblemer med programmer og om der er opstartsprogrammer der sløver computeren. Derudover scanner PC-sikkerhedseftersyn computeren for midlertidige filer i Windows, browsere mm. og sletter alt unødigt for at frigøre plads på computeren. Der undersøges for personlige oplysninger, samt adgangskoder gemt i browsere og du får mulighed for at slette der unødigt er blevet gemt til forskellige formål, så de ikke længere udgør en sikkerhedsrisiko.


Forældrekontrol: Sæt begrænsninger for hvilke programmer, samt websteder dine børn kan tilgå og lad Trend Micro overvåge deres internet aktiviteter, hvor du modtager detaljerede rapporter om hvad de foretager sig online, så der hurtigt kan sættes en stopper for uønsket færden på internettet.
Opret tidsplaner for hvornår børnene kan gå online og sørg for at der ikke kan spilles når det er tid til at lave lektier eller sove, så undgår du at skulle kigge dem over skulderen hele tiden.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 1 GHz eller hurtigere processor.
RAM: 1 GB hukommelse.
HDD: 1.3 GB ledig harddisk plads.
Internetforbindelse krævet

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og andre sprog

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 til 2 år

Platform: Windows

Producent : Trend Micro

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]