Bitdefender Total Security Multi-Device

Effektiv antivirus til enten Windows, Mac eller Android enhed.
Regular price: 229.0000 DKK 229 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
229,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Bitdefender Total Security er et yderst effektivt og funktionelt antivirusprogram med alle de relevante hjælpeprogrammer, som brugere forventer og med nogle yderligere, brugbare tricks i sit arsenal. Bitdefender Total Security indeholder følgende funktioner:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Browserbeskyttelse
Safepay (sikker netbank og shopping)
Socialt netværk beskyttelse
Sikkerhedsrapporter
Brugerprofiler
Opstarts-optimering
Sårbarhedsscanner
PC Tune-Up
Rescue Mode
2-vejs Firewall
Forældrekontrol
Antispam
Online Backup
Anti-tyveri
Filkrytering


Detaljeret beskrivelse

Bitdefender forstår, at mange af deres brugere ikke ønsker at bekymre sig om selve opsætningen af deres sikkerhedsprogrammer og de mål opnår Bitdefender langt hen ad vejen. Brugere ønsker ikke at se pop-ups og de ønsker ikke at skulle tage beslutninger i enhver lille sag. Derfor er Bitdefender Total Security yderst brugervenligt især med sin funktion kaldet Autopilot. Hvis du aktiverer Autopilot behøver du ikke konfigurere noget som helst selv. Du vil ikke se pop-up vinduer i forbindelse med sikkerhedsspørgsmål og du behøver ikke at bekymre dig om din online sikkerhed eller privatsfære.


Autopilot vil foretage de optimale sikkerhedsbeslutninger for dig og automatisk afsondre farlige filer og blokere malware hvad enten du er online eller modtager udefrakommende filer som f. eks via et USB-drev eller lign. På den anden side kan du, hvis du ønsker at fin-tune den måde hvorpå Bitdefender Total Security reagerer, afkoble Autopilot og konfigurere softwaren på basis af dine præferencer.

Som sikkerhedspakke yder Bitdefender en fremragende sikkerhed. Teknologien som anvendes i Bitdefenders produkter har opnået glimrende testresultater på tredjeparts testlaboratorier og hos uafhængige analysevirksomheder. Teknologien scorede faktisk så højt i de nyeste AV-Test resultater, at den samlede score var højere end hele den anden snes af konkurrenter.

Bitdefender Total Security blokerer alle mulige adgangsveje for malware. Softwaren kan beskytte dig mod malware, der forsøger at få adgang til din PC via e-mail, links på hjemmesider, USB-drev, sociale tjenester (Facebook, Twitter osv.), chatsamtaler (Skype, Google Talk psv.), dit lokale netværk og trojanske heste som kan gemme sig i alle former for data som entrerer din computer. Bitdefender Total Security indeholder særlige applikationer til at scanne links, som dine venner sender på Facebook og Twitter og vil forhindre dig i at dele skadelige links f. eks via din Facebook væg.

Uden nærmere bevis er normal markedsføring ikke andet end en øvelse i kreativ tekstforfatning og man kan prise Bitdefender nok med ord, men bakkes det ikke op af resultater så er lovprisningen ikke meget værd – derfor er det essentielt at fremhæve, at Bitdefender opnår konsekvent gode testresultater og bliver af adskillige anmeldere og uafhængige testlaboratorier anset for at være en af de bedste sikkerhedsprodukter til Microsoft Windows i alle versioner.

Bitdefender var også blandt de første til at implementere en teknologi, som analyserer applikationers adfærd for at afgøre, om de er potentielle trusler, uden at tage i betragtning hvorvidt truslen tidligere var blevet identificeret, eller ej. Bitdefender introducerede i 1999 blokering af applikationer på baggrund af adfærd, en teknologi som reducerede afhængigheden af virussignaturer alene til at bekæmpe malware. Bitdefender startede softwareopdateringer hver time i 2005 og begyndte i 2009 at anvende en teknologi kaldet Active Virus Control, som overvåger applikationer mens de er i funktion og hele den tid de kører for at kontrollere for mistænkelig adfærd. Disse teknologier, kombineret med en bestandigt opdateret virusdatabase, gør Bitdefender til et af de mest effektive sikkerhedsprodukter. Her på e-Gear.dk vil vi ikke tøve med at anbefale Bitdefender som et af de bedste sikkerhedsprodukter til den private computerbrugere.Standardfunktionerne

Bitdefender Total Security har alle de standardfunktioner, som en sikkerhedspakke skal indbefatte, så som brugerdefineret scanninger, forældrekontrol, en søgerådgiver (rådgiver om søgeresultaters validitet og sikkerhed i f. eks søgeresultater fra Google.dk) og laptop-indstillinger. For at være i stand til at yde komplette scanninger uden afbrydelse, har Bitdefender Total Security en funktion, som kaldes Dispatcher. Denne funktion vil overvåge dit system og kun køre komplette scanninger, når dine ledige computerressourcer er høje nok, eller ikke anvendes, som f. eks ved standby-modus eller når du ikke lige bruger computeren aktivt.


Modulet til forældrekontrol kan oprette unikke brugerprofiler som filtrerer hvilke hjemmesider dine børn kan besøge og hvor længe de kan forblive online. Disse moduler kan fjernstyres, således at du kan redigere dine børns brugerprofiler, når du er borte fra computeren og udføre sådanne handlinger, som at tilføje mere computertid for dine teenagere, når du er på arbejde – det kræver blot du har internetadgang og logger på din Bitdefender konto. Til sikker surfing online har Bitdefender en søgerådgiver, som fungerer sammen med Google og Bing søgemaskinerne. Søgerådgiveren vil advare dig, hvis en hjemmeside er mistænkelig og kan levere rapporter over specifikke hjemmesider som beskriver hvorfor du bør tage forholdsregler ved besøg på disse hjemmesider.Hjælp og support

Bitdefenders kundesupport og tekniske support er hurtigt tilgængelige. Du kan kontakte dem 24/7 via telefon (mest relevant udenfor Danmark), e-mail, eller online chat. Support, uden direkte personlig hjælp, indbefatter uddannelsesvideoer, artikler, support-dokumentation, dataark og et brugerforum. Rutineopgaver, så som kontrol af dine licenser, eller abonnement status og opgradering af software, kan med lethed ordnes over din Bitdefender online konto. Du kan også følge Bitdefender på Twitter, YouTube og Facebook.
Avancerede funktioner

Udover de gængse sikkerhedsfunktioner, så yder Bitdefender også værdifulde, førsterangs funktioner, indbefattet kreditovervågning og automatisk online sikkerhedskopiering. Kreditovervågningen ydes dog kun for brugere bosiddende i USA. Skulle din identitet blive antastet, eller hvis en tredjepart forsøger at få fat i et kreditkort eller anden kreditform ved at gøre brug af dine oplysninger, vil du straks blive underrettet, således at du øjeblikkeligt kan tage hånd om problemet. Sikkerhedskopieringen sørger via modulet Safebox for en sikker måde at lagre dine udvalgte filer online. Skønt den kun leverer 2GB gratis lagring, kan du opgradere denne mængde mod betaling. Du kan konfigurere modulet til automatisk at synkronisere din computer med Safebox, således at dine lagrede data altid er i den mest aktuelle version – altså løbende sikkerhedskopiering uden at du behøver at være involveret hver gang, kun ved selve konfigurationen.

På din Bitdefender online brugerkonto kan du se dine produktinformationer, få adgang til serviceydelser vedrørende tilslutning, kontakt til supporten og redigering af kontoinformation. Ved brug af denne online service, kan du også håndtere forældrekontrol modulet, se aktuelle advarsler, skabe adgang til emner i din Safebox og implementere beskyttelse af sociale tjenester. Beskyttelsesmodulet til Twitter og Facebook, kaldes Safego, og kræver separat installation, men kan efterfølgende scanne links for at sørge for, at de er sikre og overvåge din privatsfære.

Andre funktioner, som Bitdefender inkluderer i Total Security, er sikker filsletning, systemværktøjer til optimering af din computers ydelse, Android sikkerhed og identitetsbeskyttelse. Fil-makulatoren vil fuldstændig tilintetgøre alle spor af de filer, som bliver slettet. Systemværktøjerne erstatter behovet for at bruge Windows til at udføre rutineopgaver for at sørge for, at din computer kører optimalt. Android sikkerhed er gratis og kan scanne dine apps og kontakter for trusler og kan give oplysning om hvor din Android enhed befinder sig, hvis du skulle miste den og kan fjernslette hukommelsen, hvis den skulle blive stjålet og du frygter misbrug. Modulet til identitetsbeskyttelse kan blokere information, så som kreditkortnumre, kodeord, SSN (Social Security Number som er vores CPR-nummer) og oplysninger om bankkonti, således at disse ikke deles med andre uden din tilladelse.

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1,6 GB harddiskplads

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 9783828747395

Version: 2019

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]