F-Secure SAFE

F-Secure SAFE sikrer Windows, Mac og Android enheder imod virus, trojanske heste og ransomware
Regular price: 209.0000 DKK 209 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
209,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

209,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

F-Secure er blandt nogle af de meste sikre sikkerhedsprodukter på markedet som sideløbende opnår fornuftige placering i diverse uafhængige test fra f. eks AV-Comparatives.org og AV-Test.org. Med denne version af F-Secure kan du sikre op til 3 forskellige computere/enheder i din hussstand.  

Med SAFE beskytter F-Secure computer med styresystemet Windows og Macintosh, samt mobile enheder med Android eller iOS. Rent funktionsmæssigt indeholder F-Secure alle de relevante sikkerhedskomponenter som man som computerbruger bør forvente af et antivirusprogram og omfatter følgende:

Antivirus
Antimalware
Antiphishing
Antispyware
Antispam
Forældrekontrol
Antityveri (mobile enheder)
Opkaldsfiltrering
SMS-filtrering
Browser-beskyttelse
Identitets-beskyttelse
Sikker netbank og online shopping

Eftersom ingen antivirusprogrammer kan beskytte imod tidligere trusler som var på computeren før installation, så fjerner F-Secure også malware som allerede selv har installeret sig og skjult sig på din ubeskyttede computer. Selve antivirus-komponenten i F-Secure SAFE udviste fremragende testresultater på et respekteret, uafhængigt testlaboratorium ved navn AV-Test.org.

Mobile Security komponenten til Android enheder tager sig af malware og spyware som er målrettet din mobiltelefon eller tablet computer. Til Android udvider F-Secure SAFE beskyttelsen til at omfatte opkaldsfiltrering og SMS-filtrering.


Funktioner i F-Secure SAFE

Af nyttige funktioner indeholder F-Secure SAFE bla. forældrekontrol, således at du kan blokere for at dine børn går ind på skadelige hjemmeside og generelt overvåge deres internetaktivitet. Din e-mail klient bliver sikret med et antispam modul rettet imod uønsket e-mails og alle typer af spam. Hver gang du logger på din netbank, PayPal eller lignende service vil F-Secure ”fryse” alle andre internetforbundne services på din computer for at undgå overvågning og afluring af dine fortrolige oplysninger.

Android-delen indbefatter en antityveri-funktion, som hjælper dig med at lokalisere en mistet mobilenhed. Du kan også låse eller slette din Android enhed på afstand for at beskytte din data og personlige oplysninger imod tyve.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1,2 BB harddiskplads


Minimum styresystem: Mac OS X 10.12 (Sierra) og alle nyere udgaver

- Intel processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 250 MB harddiskplads


Minimum styresystem: Android 4.0 og nyere

Minimum styresystem: iOS 6.0 og nyere

Minimum styresystem: Windows Phone 8.0 og nyere

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3 enheder

Varighed : 15 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 6430052570901

Producentnummer: FCFXAT1N003NC

Version: 2019 - 3 enheder

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]