check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

F-Secure Freedome VPN

F-Secure VPN

DKK 179
Beskyt dit privatliv online og få adgang til blokeret indhold som film, serier og musik.
Regular price: 179.0000 DKK In stock! Order now!
179 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer og hvor længe en periode du ønsker.

* Påkrævede felter

179 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

F-Secure Freedome VPN skaber et virtuelt privat netværk på din computer, der sørger for at skjule din internetaktivitet for at undgå overvågning og online trusler. Du kan også bruge programmet til at opnå adgang til indhold på hjemmesider i udlandet, der normalt er forbeholdt udenlandske IP-adresser.


Hvad er en VPN?

Du har muligvis et antivirusprogram installeret på din computer og måske beskytter du endog din Android med sikkerhedsapps. Men hvad med den information, der strømmer ind og ud af dine udstyrsenheder? Nogle gange bliver vital information og data transmitteret klart og tydeligt, og som potentielt set kan opsnappes af tredjepart på f. eks et offentligt Wi-Fi netværk på en café, bibliotek eller undervisningsinstitution.

Med en VPN bliver din internettrafik krypteret for hackernes udspionerende øjne og ligeledes for andre snushaner som f. eks regeringsovervågning. Når F-Secure Freedome VPN er tilsluttet skaber programmet en sikker tunnel mellem din computer og den sikre server, der er leveret af VPN-tjenesten. Din IP-adresse er også skjult og lader dig kunne stryge afsted forbi alle typer af online sporhunde.

En VPN-tjeneste kan også anvendes til at lave narreri med din adresse og til at låse op for indhold, der er regionalt låst, så som BBC streaming og Netflix, Hulu, HBO og meget andet.

F-Secure Freedome VPN bibeholder samme kølige, blå farver og minimalistiske design, som installationsprogrammet. En central knap hjælper med at tilslutte og afbryde din forbindelse med Fredome VPN service. Den er flankeret af statistikker, der viser hvor stor del af din internettrafik, der er blevet beskyttet, hvor mange ondsindede hjemmesider, der er blevet blokeret og hvor mange forsøg på at spore din online aktivitet, der er blevet forpurret.


VPN-tjenesten

Din valgfri VPN server bliver vist under forbindelsesknappen og du kan klikke for at vælge mellem de 27 globalservere som indbefatter 8 i Nordamerika, 3 i Asien, 13 henover Europa og enkeltservere i Mexico City og Australien.


Hastighed og ydelse

Ifølge selve deres natur nedsætter VPN-tjenester internethastigheden og ydelsen. Der er ikke noget at gøre ved det, eftersom datatrafikken underkastes kryptering. Men F-Secure Freedome VPN klarer sig overraskende godt og nedsætter, ifølge vores håndfuld af test, meget lidt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1. (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones eller iPads med Apple iOS 14.2 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3 til 5 enheder

Varighed : 1 år

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]