Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

F-Secure Internet Security til Windows

DKK 129

Med F-Secure Internet Security er du godt beskyttet imod virus, malware og alskens online trusler som kan skade din computer og kompromitterer dit privatliv og online identitet.

Regular price: 129.0000 DKK In stock! Order now!
129 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer og hvor længe en periode du ønsker beskyttelse på dine enheder

* Påkrævede felter

129 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

Den gode ved F-Secure Internet Security er, at du får en komplet sikring af din computer både med en virus-scanner, firewall og sikker netbank. Derudover er F-Secure Internet Security på dansk og har en brugervenlig og behagelig brugerflade.

F-Secure Internet Security indeholder følgende moduler:

Antivirus
Identitetsbeskyttelse
Firewall (anvender indbyggede i Windows)
Browserbeskyttelse
Sikre søgeresultater
Sikker netbank
Forældrekontrol
Cleanup Tool
Gamer mode/spiltilstand

Antivirus - yder en stabil virus og malware beskyttelse med en virusscanner som ikke forbryder sig imod computerens ressourcer og næsten ikke kan mærkes på computerens ydeevne.

Identitetsbeskyttelse - beskyttelse imod identitetstyveri online via falske hjemmesider.

Firewall - anvender den indbyggede firewall i Windows som forhindrer angreb fra hackere.

Browserbeskyttelse - beskyttelse i din browser som identificerer og markerer farlige hjemmesider.

Forældrekontrol - forældrekontrol som beskytter de yngste computerbrugere, imens de er online og er aktive på internettet.

De bedste sikkerhedsprogrammer til beskyttelse af din PC afbalancerer cloud-teknologien, som er up-to-date, med smart heuristisk adfærdsanalyse for at være i stand til at spore alt malware, også den allernyeste af slagsen. F-Secure Internet Security har opnået denne balance og opnår løbende gode placeringer i uafhængige test.

F-Secure Internet Security indbefatter systemmoduler til forældrekontrol, en firewall, scannings- og applikationskontrol. Herudover formår softwaren at begrænse krav om interaktion med "cloud'en", når den er forbundet med mobilt bredbånd. Dette hjælper til med at begrænse problemer med overforbrug og uventet høje regninger på mobilt bredbånd og datatrafik.

Derudover identificerer F-Secure Internet Security også phishing forsøg online og ved vedhæftninger i e-mail og vil advare dig, førend du overlader dit kodeord og andre personlige informationer til en hjemmeside, som har en mistænkelig opførsel.


Beskyttelse

Al respekt og beundring for F-Secure for at yde en stabil og proaktiv beskyttelse. F-Secure har en bevidnet fortegnelse over modtagelse af attesteringer og priser fra uafhængige laboratorier og test-virksomheder. I løbet af de sidste to år har de bestået alle deres AV-Tests uden problemer.

Som antivirusprogram har F-Secure også den egenskab at det yder beskyttelse imod alle typer af infektioner - det vær sig virus, spyware, adware, rootkits, trojanske heste, botnets, keyloggers, browser hijackers og phishing scams.


Sikkerhedsfunktioner

F-Secure Internet Security afvikles ikke-påtrængende i baggrunden og bruger minimale systemressourcer. Modulet forældrekontrol har evnen til at oprette enkeltstående profiler for de forskellige brugere. Du kan med lethed oprette profiler for dine børn efter deres alder og tilpasse disse til at blokere, eller tillade, bestemte typer af hjemmesider, baseret på hvad du foretrækker. F.eks. vil du kunne beslutte at blokere de fleste hjemmesider for din femårige, men tillade online chat for din teenager og blokere mod at være online sent på aftenen.

Derudover kan du udføre brugertilpassede scanninger og planlagte scanninger. F-Secure Internet Security kan køre planlagte scanninger dagligt, ugentligt, eller månedligt på et hvilket som helst tidspunkt, som du vælger.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1. (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 5 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]