F-Secure Internet Security 2020

Med F-Secure Internet Security er du godt beskyttet imod virus, malware og alskens online trusler som kan skade din computer og kompromitterer dit privatliv og online identitet.
Regular price: 149.0000 DKK 149 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
149,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Den gode ved F-Secure Internet Security er, at du får en komplet sikring af din computer både med en virus-scanner, firewall og sikker netbank. Derudover er F-Secure Internet Security på dansk og har en brugervenlig og behagelig brugerflade.

F-Secure Internet Security indeholder følgende moduler:

Antivirus
Identitetsbeskyttelse
Firewall (anvender indbyggede i Windows)
Browserbeskyttelse
Sikre søgeresultater
Sikker netbank
Forældrekontrol
Cleanup Tool
Gamer mode/spiltilstand

Antivirus - yder en stabil virus og malware beskyttelse med en virusscanner som ikke forbryder sig imod computerens ressourcer og næsten ikke kan mærkes på computerens ydeevne.

Identitetsbeskyttelse - beskyttelse imod identitetstyveri online via falske hjemmesider.

Firewall - anvender den indbyggede firewall i Windows som forhindrer angreb fra hackere.

Browserbeskyttelse - beskyttelse i din browser som identificerer og markerer farlige hjemmesider.

Forældrekontrol - forældrekontrol som beskytter de yngste computerbrugere, imens de er online og er aktive på internettet.

De bedste sikkerhedsprogrammer til beskyttelse af din PC afbalancerer cloud-teknologien, som er up-to-date, med smart heuristisk adfærdsanalyse for at være i stand til at spore alt malware, også den allernyeste af slagsen. F-Secure Internet Security har opnået denne balance og opnår løbende gode placeringer i uafhængige test.

F-Secure Internet Security indbefatter systemmoduler til forældrekontrol, en firewall, scannings- og applikationskontrol. Herudover formår softwaren at begrænse krav om interaktion med "cloud'en", når den er forbundet med mobilt bredbånd. Dette hjælper til med at begrænse problemer med overforbrug og uventet høje regninger på mobilt bredbånd og datatrafik.

Derudover identificerer F-Secure Internet Security også phishing forsøg online og ved vedhæftninger i e-mail og vil advare dig, førend du overlader dit kodeord og andre personlige informationer til en hjemmeside, som har en mistænkelig opførsel.


Beskyttelse

Al respekt og beundring for F-Secure for at yde en stabil og proaktiv beskyttelse. F-Secure har en bevidnet fortegnelse over modtagelse af attesteringer og priser fra uafhængige laboratorier og test-virksomheder. I løbet af de sidste to år har de bestået alle deres AV-Tests uden problemer.

Som antivirusprogram har F-Secure også den egenskab at det yder beskyttelse imod alle typer af infektioner - det vær sig virus, spyware, adware, rootkits, trojanske heste, botnets, keyloggers, browser hijackers og phishing scams.


Sikkerhedsfunktioner

F-Secure Internet Security afvikles ikke-påtrængende i baggrunden og bruger minimale systemressourcer. Modulet forældrekontrol har evnen til at oprette enkeltstående profiler for de forskellige brugere. Du kan med lethed oprette profiler for dine børn efter deres alder og tilpasse disse til at blokere, eller tillade, bestemte typer af hjemmesider, baseret på hvad du foretrækker. F.eks. vil du kunne beslutte at blokere de fleste hjemmesider for din femårige, men tillade online chat for din teenager og blokere mod at være online sent på aftenen.

Derudover kan du udføre brugertilpassede scanninger og planlagte scanninger. F-Secure Internet Security kan køre planlagte scanninger dagligt, ugentligt, eller månedligt på et hvilket som helst tidspunkt, som du vælger.

Sprog: Norsk, Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 6430012421182

Producentnummer: FCIPOE1N001G2

Version: - 1 enhed

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]