Norton 360 Deluxe 2020

Komplet antivirus med VPN, 50 GB online backup og kodeordshusker.
Regular price: 239.0000 DKK 239 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
239,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Bemærk, at dette produkt tidligere var "Norton Security til 5 enheder" og nu er "Norton 360 Deluxe til 5 enheder". Norton 360 Deluxe er nyere og har flere funktioner end sin forgænger.


Symantec valgte i slutningen af 2019 at udfase "Norton Security" til fordel for "Norton 360". Hvis du tidligere har købt Norton Security i vores webshop, så vil vi anbefale at du skifter til Norton 360 Deluxe.


Med til Norton 360 får du blandt andet følgende funktioner:

- Sikrer imod virus, malware, spyware og phishing angreb online.
- Holder dit privatliv beskyttet, imens du surfer på internettet.
- Blokerer ondsindede hjemmesider, så du ikke falder i fælder online.
- Analyserer alle dine downloads for potentielt, skadeligt indhold.
- Til mobiltelefon og tablet versionen får du fjernstyring og GEO-lokalisering.


 Funktioner i Norton 360 Deluxe:

- Du kan installere Norton 360 Deluxe på op til 5 enheder i Windows, Mac, iOS eller Android efter behov

Antivirus
Antispyware
Antimalware
Ransomware-beskyttelse
Firewall (Windows og Mac)
Online backup på 50 GB
Kodeordshusker
Forældrekontrol
Secure VPN (5 enheder)
SafeCam (Windows)


Funktionerne i Norton 360 Deluxe forklaret

Norton 360 har et meget effektivt antivirus og antimalware sikkerhedsniveau som hele tiden overvåger din computer, filer og programmer. Alt mistænkelig adfærd eller forsøg på adgang til din enhed bliver nøje gransket og blokeret ved den mindste tvivl.

På enheder med Windows eller Mac får du en stærk firewall som arbejder helt lydløst i baggrunden og blokerer alle angreb fra hackere eller installerede programmer som forsøger at snige skadelige filer ind på din enhed. Denne firewall overvåger alt datatrafik til og fra din enhed og blokerer alt som er mistænkeligt.

Til sikkerhedskopiering og backup af din data stiller Norton 360 i alt 50 GB plads til rådighed online. Denne online backupplads er primært tiltænkt dine mest essentielle filer og data. Du kan nemt oprette en backup af udvalgte filer og på kort tid genskabe filer, hvis behovet opstår. Samtidigt har du altid adgang til dine filer, så længe du er på en enhed med internetadgang.

Hvis du ofte logger på konti og tjenester online vil du blive meget glad for Nortons kodeordshusker. Denne kodeordshusker hjælper dig med at skabe komplekse kodeord med ét enkelt klik og dernæst gemme dem i et krypteret cloud-baseret pengeskab. Du skal kun logge på din kodeordshusker og herfra kan du automatisk logge ind alle steder, så du slipper for at skrive kodeord ind hver gang og gemme dem i en notesblok eller usikkert Excel-ark.

Med funktionen Forældrekontrol kan du tilpasse de hjemmesider som dine børn har adgang til for at undgå misbrug af deres lidt mere naive adfærd på internettet end vi voksne har. Du kan også overvåge hvilke videoer og hjemmesider dine børn besøger, samt filtrere voksenindhold fra og blokere for download af pengeslugende apps.

Med til Norton 360 følger en Secure VPN som er tiltænkt online anonymitet og sikring af din enhed på offentlige netværk og Wi-Fi hotspots. Sidder du i en lufthavn eller på en café, så gå aldrig på internettet uden først at være tilkoblet en VPN. Alle usikre netværk er åbne for misbrug og afluring af din internettrafik, kodeord og e-mails. Med til Norton 360 følger en kraftig VPN med installation på op til 5 enheder.

SafeCam er en funktion til beskyttelse af dit webcam, så tredjepart kan spionere igennem din enheds webcam, bliver umuliggjort. Ofte vil cyberkriminelle bruge en enheds webcam til at spionere på brugeren til misbrug eller afpresning.


Antivirusbeskyttelsen er i top

Norton 360 kombinerer fremragende beskyttelse imod virus og malware med et brugervenlig interface. Antivirus-teknologien i Norton er anerkendt og rangerer altid i top-5 i diverse, uafhængige test. Når virusscanninger afvikles bliver systemydelsen reduceret en smule, men kører ellers tilbagetrukket i baggrunden Windows uden at forstyrre dit arbejde.

Norton afvikler en virusscanning, så analyseres din computer på leder og kanter – der udføres også en adfærdsanalyse af ukendte koder, som Norton kalder SONAR, en forkortelse for Symantec Online Network Response (Symantec er producenten af Norton-produkterne). Du kan aktivere funktionen ”Community Watch” som løbende samler data om nye trusler og udsender dagligt og ofte på timebasis opdateringer til alle Norton-abonnenter. Du kan vælge at være del af Community Watch via installationen af Norton 360.


Avanceret forsvar imod malware

Norton muliggør et avanceret forsvar imod malware, som muligvis ikke eksisterer i ældre versioner af Microsoft Windows, så som Structural Exception Handler Overwrite Prevention (SEHOP) og address space layout randomization (ASLR) og forhindrer også deaktivering af Java Security Manager. Det kan lyde ret uforståeligt for de fleste computerbrugere og det er heller ikke aspekter som man kan bekymre sig om i hverdagens brug af computeren – det er blot en ekstra tryghed som du opnår ved at have Norton Security installeret.


E-mail og browserbeskyttelse

Norton 360 markerer mistænkelig e-mail beskeder som mistænkes for at indeholder farlige links (phishing-forsøg og henvisninger til ondsindede hjemmesider) og hvis der er meget stor sandsynlighed for utroværdige spam e-mails, så placeres disse e-mails straks i ”Spam” mappen i din e-mail klient. Nortons antispam modul filtrerer indkommende e-mail beskeder og tilføjer ”(NortonAntispam)” til emnelinjen på disse meddelelser. Hvis du bruger Microsoft Outlook, omdirigerer programmet automatisk disse meddelelser til ”Spam/Junk” mappen. De, som bruger en anden e-mail klient, er nødt til at oprette en meddelelsesregel for at anbringe spam e-mails i den rette mappe.

Derudover har Norton også en funktion til browserbeskyttelse, som hjælper med at sikre browserne Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox imod ondsindet kode som f. eks. forsøger at overtage kontrollen med din browser og downloade ondsindet programmer eller ligefrem malware uden dit vidende.


Ydelsesoptimering på nem måde

Norton har en hel ydelsessektion med adskillige hjælpeprogrammer, så som et program til diskfragmentering, en funktion til oprydning af midlertidige filer i Windows og en ”Startup Manager”, der foreslår at ”forsinke” visse programmer for at opstarte computeren hurtigere. Der findes en pæn graf-sektion som viser processorstatistikker, samt informationer om computerens disk- og netværk. Sektionen viser også oversigter over download af filer, installationer, optimeringer og andre væsentlige hændelser på din computer.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-hukommelse
- 1,5 GB harddiskplads

Macintosh: understøtter nuværende udgave af Mac OS X, samt de to foregående versioner

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-hukommelse
- 300 MB harddiskplads

Android: Android 2.3 og nyere

iOS: iOS 7.0 og nyere

Understøttede browsere: Safari, Firefox, Chrome

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 5

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Ean: 5397039099446

Producentnummer: 21395105

Version: - 5 enheder

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]