Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Gratis luts til dine billeder og video

Når du arbejder med billeder film til instagram, facebook eller video til youtube, kan luts gøre en kæmpe forskel og booste dine billeder helt fantastisk!
Regular price: 0.0000 DKK 0 In stock! Order now!
 

Tager du flotte billeder eller laver lidt lækre film?

Vil du gerne give det hele et boost op? Så du lige får det ekstra? Så tilbyder PresetPro et væld af færdige "luts.cube" som du frit kan downloade og bruge direkte på dine billeder eller i dine videoer. Bruger du programmer som Affinity Photo - Adobe Photoshop - Adobe Premier Pro eller Luminar med flere - Så kan du bruge disse luts helt gratis og de er super fede! 

Det eneste du skal gøre er at klikke på det grønne link i toppen også får du en fuld oversigt over alle de tilfgængelige luts. Her vælger du bare dem du ønsker at bruge på dine billeder eller i din film. 


 


Derefter skal du klikke på "Start download now" som du ser det herunder:Alt efter hvilket program du bruger anbefaler vi at du søger på youtube efter hvordan du installerer luts.cube i netop dit program.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]