VPN banner

Det er her en VPN kommer ind i billedet, som står for virtuel privat netværk. Har du ikke hørt om begrebet før, så kommer her en forklaring og en guide til, hvordan du kan surfe sikkert på internettet.

Du skal vide at når du surfer på nettet, uanset om det er fra din tablet, mobil eller computer, så er alt din aktivitet synlig. En VPN er din sikkerhed for at kunne surfe frit på nettet, uden at din internet udbyder kan følge med i din adfærd. Du er sikkert ikke interesseret i, at dine oplysninger havner hos hverken Facebook, reklamebureauer eller i værste tilfælde hackere. Fordi din IPadresse bliver gemt hver gang du besøger en side, kan din aktivitet føres tilbage til dig. En VPN fungerer ved at kryptere din internettrafik, så både din internetudbyder og mulige hackere, ikke kan se din aktivitet på nettet, da IP-adressen ikke kan spores tilbage til dig.

Beskyt dine oplysninger med VPN

Har du adgang til følsomme oplysninger, som du ikke ønsker andre skal have indblik i, så er det ekstra vigtigt med en VPN. Det er ikke alle der har følsomme oplysninger liggende, men som udgangspunkt er det altid vigtigt at beskytte sine oplysninger for andre, fordi du aldrig ved om disse kan blive misbrugt.

Skal du til udlandet?

Så skal du være opmærksom på, at når du logger på offentlige netærk på hoteller og cafeer, er det mere usikkert end dit private netværk. Derfor er det vigtigt, at være ekstra påpasselig på åbne netværk. Du tænker måske ikke over, hvor udsat du faktisk er, når du bruger din mobil i udlandet. Overvej lige hvor mange gange, du ikke har tjekket din bankkonto i lufthavnen eller i et indkøbscenter. Vi anbefaler, at inden du pakker kufferterten og drager mod de varme himmelstrøg, så sørg lige for at din sikkerhed er garanteret.

Kom i gang med VPN

Har du aldrig brugt VPN før, eller har du allerede en anden løsning installeret? Så hjælper vi dig gerne i gang hos e-Gear.dk. Hos e-Gear.dk har vi testet alt fra integreret løsninger som du typisk for med i din sikkerhedsløsning og så de mere avancerede standalone løsninger som f.eks. Norton VPN - Som vi klart vil anbefale, hvis du søger en rigtig VPN løsning.

Med en Norton VPN får du en super effektiv løsning, så du kan gå sikkert på nettet og bruge online tjenester i hjemmet, arbejdet eller udlandet.

 

Du kan se vores Norton produkter med vpn her

 

Fordele ved VPN

• Skjuler din IP-adresse for din udbyder
• Sikre dine oplysninger i udlandet
• Beskyttelse af privatlivet og sikkerhed online
• Nemt og hurtigt at tage i brug

Vi håber du blev klogere på, hvad en VPN er, og hvorfor det er så vigtigt at beskytte sin adfærd på internettet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere vejledning. Vi vil gerne i dialog med vores kunder, og derfor er du altid velkommen til at dele erfaringer med os her på siden. Måske dine erfaringer kan hjælpe andre, og ikke mindst os på at blive klogere på itsikkerhed.