Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Trend Micro Antivirus

Er standard antivirusløsning som klarer jobbet med at sikre din computer.
Regular price: 149.0000 DKK 149 In stock! Order now!
149 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Trend Micro Antivirus er et hurtigt antivirusprogram som næsten ikke bruger nogle systemressourcer i Microsoft Windows.

Trend Micro Antivirus indeholder bla. følgende sikkerhedsfunktioner:

Indeholder den nyeste anti-ransomware-teknologi
Beskytter imod virus og malware
Blokerer farlige hjemmesider
Beskytter mod identitetstyveri
Beskytter mod svindel via mails

Så snart softwaren er installeret vil virusscanneren gå på arbejde ved at scanne alle filer på computeren for virus eller ondsindede infektioner som malware. Fremadrettet vil hver eneste fil du åbner, downloader eller overføre til din computer blive scannet og alle mistænkelige filer vil blive blokeret indtil de enten er renset eller clearet.

Trend Micro Antivirus sørger for fuld beskyttelse i din browser og det udmønter sig bla. i, at alle farlige hjemmesider og domæner bliver blokeret. På den måde klikker du dig ikke ved et tilfælde ind på en farlige side eller bliver narret til at besøge et domæne, der spreder virus og malware.

Hvis du er Windows 10-bruger vil du også få glæde af modulet SafeGuard, der er en dedikeret virusscanner til alle apps i Windows 10. Der er ikke voldsomt meget funktionalitet i Trend Micro Antivirus + Security, men softwaren er brugervenlig i sin opbygning. En god antivirus-løsning til den lille virksomhed eller private computerbruger.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Windows

Producentnummer: TI01032947

Version: 2021

Producent : Trend Micro

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]