Trend Micro Antivirus

Er standard antivirusløsning som klarer jobbet med at sikre din computer.
Regular price: 79.0000 DKK 79 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
79,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

79,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Trend Micro Antivirus er et hurtigt antivirusprogram som næsten ikke bruger nogle systemressourcer i Microsoft Windows.

Trend Micro Antivirus indeholder bla. følgende sikkerhedsfunktioner:

Indeholder den nyeste anti-ransomware-teknologi
Beskytter imod virus og malware
Blokerer farlige hjemmesider
Beskytter mod identitetstyveri
Beskytter mod svindel via mails

Så snart softwaren er installeret vil virusscanneren gå på arbejde ved at scanne alle filer på computeren for virus eller ondsindede infektioner som malware. Fremadrettet vil hver eneste fil du åbner, downloader eller overføre til din computer blive scannet og alle mistænkelige filer vil blive blokeret indtil de enten er renset eller clearet.

Trend Micro Antivirus sørger for fuld beskyttelse i din browser og det udmønter sig bla. i, at alle farlige hjemmesider og domæner bliver blokeret. På den måde klikker du dig ikke ved et tilfælde ind på en farlige side eller bliver narret til at besøge et domæne, der spreder virus og malware.

Hvis du er Windows 10-bruger vil du også få glæde af modulet SafeGuard, der er en dedikeret virusscanner til alle apps i Windows 10. Der er ikke voldsomt meget funktionalitet i Trend Micro Antivirus + Security, men softwaren er brugervenlig i sin opbygning. En god antivirus-løsning til den lille virksomhed eller private computerbruger.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: TI01032947

Version: 2019

Producent : Trend Micro

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]