Windows 7 Professional

Original og ægte udgave af Windows 7 Professional
Regular price: 1099.0000 DKK 1099 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
1.099,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Som navnet angiver er Professional udgaven af Windows 7 først og fremmest rettet imod virksomheder, men den rummer også nogle funktioner, der vil appellere til almindelige computerbrugere takket være en række nye funktioner, som fuldt ud kan udnyttes af dem, der søger efter mere funktionalitet end i Windows 7 Home Premium.

Den fuldstændige version af Backup og Restore Center sætter dig i stand til at sikkerhedskopiere både personlige filer og systemfiler, samt planlægge sikkerhedskopieringer (Windows 7 Home Premium giver kun mulighed for manuel sikkerhedskopiering af personlige filer). Derudover tilbydes også funktionen Encrypting File System, som tilføjer et yderligere beskyttelseslag for følsomme filer, med komplekse algoritmer, som det er næsten umuligt at hacke og derved få adgang til for uvedkommende.

Den mest interessante funktion er måske imidlertid Windows XP Mode. Dette er en smart, virtuel maskine som hjælper med at køre en kopi af Windows XP sideordnet med Windows 7 Professional på din computer. Du vil kunne gøre dette, hvis du ønsker det, men den er i stand til at dele startmenuen i Windows 7 og ligeledes dele filtyper. Du skal blot være klar over, at hvis du kører Windows 7 Professional, vil du være nødt til at downloade Microsoft Virtual PC (gratis download) separat for at anvende Windows XP Mode.

Vær også opmærksom på, at den store fordel som Windows XP Mode har frem for software som Virtual Box og VMware er, at den indbefatter en licens til Windows XP.

Fællesbrugere vil også kunne glæde sig over andre funktioner, indbefattet Presentation Mode, som kan tilbagestille din computer baggrundsbillede til et standardbillede, præcisere et forudindstillet lydstyrkeniveau og forhindre din pauseskærm i at dukke op – det er en enkel opgave at konfigurere din computer til brug på kontoret i organisationen.

Til forskel fra Windows 7 Home Premium kan Windows 7 Professional også samle et domæne (en nyttig funktion hvis din computer er styret centralt af en IT afdeling, som anvender et domæne).

- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-hukommelse
- 20 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : Ubegrænset levetid

Ean: 885370258790

Producentnummer: FQC-04647

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]