AVG Ultimate Unlimited

AVG Ultimate er en komplet sikkerhedspakke til 10 enheder, hvori du kan finde de bedste antivirus- og optimeringsprogrammer i AVG-serien.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Tidligere har AVG ikke haft et decideret antivirusprogram til Macintosh, så Mac-brugere har været nødsaget til at finde antivirusbeskyttelse andetsteds. Med AVG Ultimate får du AVG Antivirus til Mac, der er udviklet specifikt til Macintosh og til at håndtere de trusler som er målrettet Mac.

Derudover, så vil AVG Ultimate også yde antivirusbeskyttelse til din Android mobiltelefon eller tablet computer. Og til Microsoft Windows får du dækning under produktet AVG Internet Security.

Ved siden af antivirusbeskyttelsen til dine enheder, så vil AVG Ultimate også give adgang til de optimeringsprogrammer som er i AVG-serien og det er bla. AVG PC TuneUp.

Helt konkret, så indeholder AVG Ultimate mulighed for ubegrænset installationer under din husstand af følgende produkter:

AVG Internet Security til Windows
AVG PC TuneUp til Windows
AVG Antivirus til Mac til Mac
AVG Cleaner til Mac til Mac
AVG Antivirus PRO til Android
AVG Cleaner PRO til Android

For denne version af AVG Ultimate er licensperioden på et valgfrit antal måneder og med en ubegrænset dækning og installation af de oplyste produkter i din husstand.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Macintosh OS X 10.8 og alle nyere udgaver

- Intel processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Android 2.2

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2019

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]