check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Bitdefender Family Pack

Bitdefender Family Pack

DKK 579
Med Bitdefender Family Pack får du et antivirusprogram der sikrer din computer hvad enten du bruger Windows, Android eller Mac.
Regular price: 579.0000 DKK In stock! Order now!
579 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge hvor længe en periode du ønsker dine enheder beskyttet

* Påkrævede felter

579 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Bitdefender Family Pack er ikke et individuelt softwareprodukt, men en programpakke som giver adgang til installation af følgende Bitdefender produkter (alt efter hvilket styresystem du installerer under):

Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security

Du kan installere ovenstående på dine forskellige computere og mobile enheder med en licensperiode på 12 måneder.


Funktioner i Bitdefender Family Pack

Med funktionen Security Advisor bliver du advaret om usikre Wi-Fi-netværk, så du ikke opretter forbindelse til skadelige netværk hvor du kan blive udsat for sikkerhedshuller der kan komme med hackere, malware og andre sårbarheder man ikke vil i nærheden af.

Denne software kan sikre dig i mod skadelige trusler som virus, rootkits, netværksorme, trojanske heste, spyware, ransomware og zero-day exploits.

Bitdefender Family Pack beskytter dig bla. mod ransomware, som er en type malware der kan få adgang til dine vigtige filer og dokumenter så du ikke længere kan bruge dem, hvorefter de kræver penge for at låse dem op til dig igen. Men med Bitdefender Family Pack får du mulighed for, at lægge dine vigtige filer og dokumenter i nogle specielle mapper der beskytter dem mod mulige ransomware angreb. Programmet vil ydermere gøre dig opmærksom hvis der har været et forsøg på ransomware angreb.

Med Anti-Phishing funktionen går denne software ind og blokerer de websider som kan være en potentiel trussel for din computer. Websider som er ude på, at misbruge dine bankoplysninger, personlige data og adgangskoder.

Nogle af de mere avancerede vira, som fx rootkits skal fjernes fra computeren inden styresystemet starter. Opdager Bitdefender Family Pack trusler der kræves øjeblikkelig fjernelse, går den i Rescue-tilstand hvor den genstarter computeren, fjerner trusler og genopretter din computer.

Bitdefender Family Pack registrerer automatisk hvis du bruger din computer til arbejde, film, spil eller andre ting man ikke vil forstyrres i. Således at programmet ikke kommer med pop-ups, ændrer indstillinger og lign. imens du er optaget af noget andet.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
* Der kræves minimum 2GB RAM.
* Systemets ydeevne kan blive påvirket negativt, hvis der er en ældre generation CPU installeret.

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyere.
* Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere er krævet for at installere BitDefender VPN.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 5.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 11.2 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 15 enheder

Varighed : 1 til 2 år

Platform: Windows | macOS | Android | iOS

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]