Bitdefender Family Pack

Med Bitdefender Family Pack får du et antivirusprogram der sikrer din computer hvad enten du bruger Windows, Android eller Mac.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Bitdefender Family Pack er ikke et individuelt softwareprodukt, men en programpakke som giver ubegrænset adgang til installation af følgende Bitdefender produkter (alt efter hvilket styresystem du installerer under):

Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security

Du kan installere ovenstående på dine forskellige computere og mobile enheder med en licensperiode på 12 måneder.


Funktioner i Bitdefender Family Pack

Med funktionen Security Advisor bliver du advaret om usikre Wi-Fi-netværk, så du ikke opretter forbindelse til skadelige netværk hvor du kan blive udsat for sikkerhedshuller der kan komme med hackere, malware og andre sårbarheder man ikke vil i nærheden af.

Denne software kan sikre dig i mod skadelige trusler som virus, rootkits, netværksorme, trojanske heste, spyware, ransomware og zero-day exploits.

Bitdefender Family Pack beskytter dig bla. mod ransomware, som er en type malware der kan få adgang til dine vigtige filer og dokumenter så du ikke længere kan bruge dem, hvorefter de kræver penge for at låse dem op til dig igen. Men med Bitdefender Family Pack får du mulighed for, at lægge dine vigtige filer og dokumenter i nogle specielle mapper der beskytter dem mod mulige ransomware angreb. Programmet vil ydermere gøre dig opmærksom hvis der har været et forsøg på ransomware angreb.

Med Anti-Phishing funktionen går denne software ind og blokerer de websider som kan være en potentiel trussel for din computer. Websider som er ude på, at misbruge dine bankoplysninger, personlige data og adgangskoder.

Nogle af de mere avancerede vira, som fx rootkits skal fjernes fra computeren inden styresystemet starter. Opdager Bitdefender Family Pack trusler der kræves øjeblikkelig fjernelse, går den i Rescue-tilstand hvor den genstarter computeren, fjerner trusler og genopretter din computer.

Bitdefender Family Pack registrerer automatisk hvis du bruger din computer til arbejde, film, spil eller andre ting man ikke vil forstyrres i. Således at programmet ikke kommer med pop-ups, ændrer indstillinger og lign. imens du er optaget af noget andet.


Specifikationer

- Produktbeskrivelse: Bitdefender Family Pack
- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: ubegrænset antal installationer
- Styresystem: Windows, Mac, Android
- Sprog: Engelsk og andre internationale sprog, dog ikke dansk.

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1,5 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Mac OS X 10.9.5 (Mavericks) og nyere

- Intel processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 400 MB harddiskplads

Minimum styresystem: Android 3.0 og nyere

Sprog: Engelsk, Tysk

Antal licenser: 15

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 0734135131482

Version: 2020 - 15 enheder

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]