skjul dig med vpn

Der findes et stort antal hjemmesider, som pålægger restriktioner for, hvem der kan få adgang til dem ved filtrering og blokering af de IP-adresser som kan tilgå dem – dette sker ofte på geografisk placering.Se alle vores VPN løsninger her

 

Hvis du har en IP-adresse i et bestemt land, vil du ikke være i stand til at se mange udenlandske hjemmesider, i særdeleshed dem, som er relaterede til streaming af media, så som film, videoer, musik og andet lignende indhold – et godt eksempel er Netflix som i USA har et meget anderledes udvalg af indhold sammenlignet med det indhold som tilbydes til EU-lande.

 

Hvis du ønsker adgang til online indhold, som normalt er blokeret til bestemte geografisk områder, er en VPN-løsning en nem måde at opnå det på. På din computer er det temmelig nemt at installere en VPN for at omgå disse restriktioner og F-Secure Freedome VPN er en app, som kan bruges på Windows, Macintosh, Android og iOS enheder.

 

F-Secure Freedome VPN fungerer ved at dirigere din internettrafik gennem en af dens servere placeret i ét af de mange lande rundt om i verden. På denne måde er det muligt at få hjemmesider til at tro, at du befinder dig et helt andet sted og dermed give adgang til indhold, som ellers ikke ville være tilgængeligt for dig.

 

Der er ingen kompliceret konfiguration – alt hvad du behøver at gøre er, at klikke på det lands flag, som du vil foregive, at du er i. Du kan læse mere om vores udvalg af VPN apps og du er også meget velkommen til at kontakte os på [email protected], hvis du har spørgsmål til VPN-løsninger.