Gør dine venner og familie en tjeneste og del denne guide til bedre sikkerhed på Black Friday - Inden de begynder at shoppe i de mange reelle og fusker shops som findes på markedet i dag!
 
Black Friday har efterhånden udviklet sig til at blive Danmarks største shoppingdag – både online og offline. Det betyder også, at der er mange net svindlere, der er ude på at lokke forbrugere til at gøre en god handel. De lave priser får forbrugerne til at løbe en større risiko. Her i guiden lærer vi dig, hvordan du handler sikkert på Black Friday.
 
1: Først og fremmest så det afgørende at du har god sikkerhed installeret på dine enheder. En sikkerhedsløsning som Internet Security er som det fremgår af navnet Sikkerhed til din online færden. Det vil sige at den har moduler som Firewall, antispam og antispyware. Det betyder også at den er proaktiv og derfor hjælper med at se om den shop du besøger er sikker eller usikker.
 
Her anbefaler vi klart at du vælger NORTON 360 Premium Security, som hjælp til din sikkerhed når du skal surfe rundt på de mange sider.
 
Men sikkerhed er ikke det eneste du skal huske. Derfor har vi herunder lavet en liste over de ting du skal ligge mærke til, inden du vælger at besøge eller indtaste dit kreditkort på shoppen.
 
 
Tjek hjemmesiden inden du køber.
 
Inden du lægger penge i en ny netbutik, som du ikke har erfaringer med, skal du altid undersøge hjemmesiden nærmere.

 
Du bør altid finde frem til følgende oplysninger:
 
Om – hvad er historien bag siden?
Kontakt – kan man se en oversigt over medarbejdere?
Ofte stillede spørgsmål
Handels- og leveringsbetingelser
Kan du finde et dansk CVR-nummer og en postadresse?
Ser siden generel troværdig ud?
 
Er det et .dk domæne? Og hvem ejer det? Tjek DK-hostmaster ved at indtaste navnet i det grå felt: https://www.dk-hostmaster.dk/da/velkommen-til-dk-hostmaster
 
Læs anmeldelser på trustpilot inden du handler
 
Du vil hurtigt kunne identificere, om en hjemmeside hurtigt har været igennem en Google oversættelse. Har en netbutik det, så bør se på siden med ekstra kritiske øjne. Ofte er det nok til, at du bør holde dig langt fra at lægge dine penge hos denne webshop.
 
Er den webshop du besøger HTTPS beskyttet?
 
Du skal ALTID være opmærksom på, om en hjemmeside er http eller https. Er den https betyder det, at den har et SSL certifikat. Med et SSL certifikat bliver alt data krypteret, og dine betalingsoplysninger ville normalt ikke kunne slippe ud. Kig også efter den grønne hængelås i nogle browsere.
 
Hvis der ikke er en grøn hængelås i browseren, så skal du IKKE handle på shoppen, for du kan risikere at din kreditkort info bliver stjålet.
 
Kig efter e-mærket
 
Vores sidste råd til en sikker handel er at kigge, om hjemmesiden er medlem af e-mærket. For at kunne være med i e-mærket, bliver der stillet store krav til netbutikken, og derfor kan du som udgangspunkt godt regne med hjemmesiden. Det er en god sikkerhed for at du regne med at shoppen er godkendt og sikker at handle på.
 
Men husk lige at klik på e-mærket ikonet, for du skal kunne se registeringen af virksomheden på e-mærkets egen hjemmeside.
Det er AlTSÅ ikke nok at det kun er et ikon på selve shoppen, det er der mange der snyder med.
 
Det er afgørende at du som minimum søger for at dine enheder er beskyttet og derfor anbefaler vi igen at du får en god sikkerhedsløsning inden du surfer rundt på nettet.
 
 
Husk har du spørgsmål omkring sikkerhedsløsninger, så du altid velkommen til at skrive til os på på eller via vores livechat. Som du finder her.