I dette blogindlæg har vi fokus på passwords, og hvordan du sikre dig mod at blive hacket. Hver gang vi besøger et nyt website, skal vi oftest oprette en konto og dermed et password. Her falder valget ofte på et password vi kan huske, det kan fx være en fødselsdagsdato. Hvis du kan nikke genkendende til følgende, bør du læse videre. For med passwords der går igen på flere konti og som ikke indeholder specifikke tegn og bokstaver, kan for hackere være nemme at gennemskue, hvilket giver dem adgang til alle dine private oplysninger.


Beskyt dine password mod identitetstyveri


Med det stigende forbrug af sociale medier som Facebook og Linkedln, hvor mange personlige oplysninger bliver gemt, er det særlig vigtigt at vælge de rigtige password. Ser vi på de password som blev hyppigst anvendt i 2018, er det fx koder som 123456 og iloveyou. For hackere er det nemt af knække koder som dem, og har de først fået afgang til en af dine konti, så er der ikke langt til resten. Anvender du koder som indeholder specifikke tegn, store og små bokstaver, så er du langt bedre sikret mod identitetstyveri. Problemer er så bare at huske alle dine koder. Det er nu du skal spidse øre, for nu kommer løsningen på alle dine password udfordringer.


Vi gør opmærksom på at beskyttelse af password kun et led i din samlede beskyttelse online. Vi anbfaler altid vores kunder at sikre sine enheder med minimum standard beskyttelse samt når det gælder sin smartphone, så er VPN Beskyttelse afgørende  og her har Norton virkelig har kastet sig i front med deres VPN løsning.

LastPasss – husker dine passwords


LassPass er en sikkerhedsboks, som gemmer og opbevarer alle dine password, så du kun skal huske ét password – nemlig koden til Lastpass. Laspass hjælper med at holde styr på dine passwords, ved at dukke frem i din browser, hver gang du besøger et website der kræver login. Her kan du vælge om Lastpass skal huske dit password til næste gang. Næste gang du så besøger det samme website, popper Lastpass frem med det valgte password, og bum så er du inde. Nemmere bliver det ikke.

Lastpass er et genialt værktøj, ikke mindst fordi den husker dine password, men at den rent faktisk også kan genere password for dig. På den måde skal du ikke selv finde på ét, som opfylder alle kriterierne for et sikkert password. På generate-knappen i LastPass, kan du indstille den til de krav, som er gældende på det følgende website, og få generet et password derefter.

5 gode fordele ved LastPass

• Password generator, som opfylder alle kriterier
• Meget simpelt og let tilgængeligt i din browser
• Husker dine password for dig
• Understøtter to-faktor-autentificering
• Gratis værktøj

Sådan kommer du i gang med Lastpass

Lastpass kan du downloade her, det er super nemt og helt gratis. Du opretter en konto og så er du i gang. Efter download af programmet, vil du kunne se et lille ikon oppe i menylinjen, som lyser rødt, når du er logget ind og gråt når du er logget ud. For virksomheder er LastPass et uunværligt værktøj, da der her bliver anvendt mange logins på de forskellige konti. Med LastPass kan virksomheder styre de forskellige medarbejders adgang, og dermed forbedre medarbejderes produktivitet.

LassPass kan både anvendes til private og til virksomheder. Bedst af alt, så er LastPass helt gratis, hvis det kun er til privatbrug. Slip for hovedpine og lad LastPass huske dine passwords

Hos e-Gear.dk arbejder vi konstant med at teste vores programmer, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt. Derfor anbefaler vi at du ser vores video omkring Lastpass herunder: