Sådan installerer du Bitdefender Total Security

Hvis du har købt Bitdefender Total Security i vores webshop, eller hos en anden forhandler, så er vi sikre på at vores lille installationsguide vil hjælpe dig med at komme godt i gang med programmet. Kort fortalt, så viser vi hvordan du installere og aktivere Bitdefender Total Security på din computer.

Det første skridt er at downloade installationsfilen til Bitdefender Total Security - via den e-mail kvittering du har modtaget fra os vil et download-link fremgå, klik på det for at hente selve installationsfilen ned til din computer.

Når installationsfilen er hentet kan du dobbelt-klikke på den og starte installationsprocessen. Det første dialogvindue du ser er lidt reklame-halløj fra Bitdefender som gerne vil fremhæve deres kvaliteter ift. andre antivirusprogrammer - klik på Continue for at fortsætte.Installationsprocessen påbegyndes, du bedes afvente.Klik på Install for at fortsætte.Der afvikles en mindre scanning sideløbende med installationsprocessen.Hvis du har nogle browservinduer åbne bedes du lukke dem ned, imens installationen gennemføres.Nu er Bitdefender Total Security installeret på din computer. Klik på Get Started for at fortsætte.Indtast den licensnøgle du har modtaget på din e-mail kvittering fra os i feltet og klik på knappen Register Now.Du kan konfigurere de såkaldte "Profiles" nu eller blot klikke på Next for at fortsætte.Hvis du allerede har en Bitdefender konto bedes du logge ind på den via denne side - har du ikke, så kan du med fordel oprette en konto eller logge ind via din Facebook profil (vi vælger Facebook i denne installationsguide).Angiv dit brugernavn og kodeord til Facebook.Du har nu installeret og aktiveret Bitdefender Total Security på din computer.NB: Har du købt en 3PC licens gør vi opmærksom på at når du skal installere på en ny computer skal du bare følge denne guide igen.


God fornøjelse med dit nye Bitdefender Total Security 2015